Klara her og nuJeg fatter ikke, hvordan tiden kan gå så hurtigt. Der sker hele tiden noget og sådan som livet var for 2 uger siden, sådan er det nu ikke længere og om endnu 2 uger er alting anderledes igen.
Jeg forstår ikke de folk der siger de ikke vil have børn og bruger det argument at de er bange for at blive fastlåste eller kedelige. Kedeligt??? Her har f……. aldrig været mindre kedeligt. Og fastlåst?? Her sker jo noget nyt hver evig eneste dag! Men det kommer selvfølgelig an på, hvor man har sit fokus… for der sker ikke så meget nyt med mig jo – jeg laver jo egentlig ret meget de samme ting hver uge.
Men planter man fokus på Klara (og dét er jo mest der en mor har sit fokus… en selv er ikke længere nr. 1, hvilket jo også er ret befriende…) – nå – men så sker der noget nyt hele tiden. Og nogen gange sker det bare og jeg kan ikke sige præcis hvor eller hvornår.
F.eks. da SP var her til boel-prøven og hun sagde, at Klara kom fint ned på maven fra siddende og også fint op igen. Da var jeg lige ved at sige, at nej – det kan hun da ikke?? – men så gjorde Klara det jo lige foran os, og jeg havde ikke engang opdaget at hun nu også kunne det.
I morges vinkede hun til mig inde i sengen, og jeg kan ikke sige, hvornår det gik fra at være hendes evige vilde og ukontrollerede basken med armene og til at være en lille kontrolleret bevægelse af armen – op og ned op og ned??

Hun har også fundet ud af at hendes tunge kan komme ud af munden. For en uge siden brugte hun den viden til at skubbe AL mad der kom ind, ud igen. Det er hun heldigvis holdt op med igen – hun spiser nogenlunde fornuftigt nu, men absolut ikke store portioner. Nu sidder hun meget med den lille tungespids stikkende ud i mundvigen – hun ser SÅ fræk ud 🙂 Jeg må prøve at fange et billede af det. Hun kan også stadig klappe og vise hvor stor hun er. Hun sidder faktisk tit og rækker armene op over hovedet, helt umotiveret, fordi hun ved vi begynder at juble når hun gør det 🙂
Men hun kravler ikke rigtigt endnu. Hun maver sig frem, trækker med armene, men bliver meget hurtigt tosset fordi det ikke går hurtigt nok… jeg synes ikke rigtig hun kommer op på knæ, men vores trægulv er også meget glat – og jeg er måske også for hurtig til at komme og redde hende, fordi hun larmer SÅ meget, når hun bliver sur. Men hun er jo også kun 8½ mdr. – er det ikke mellem 9-12 mdr. der er det normale for kravleri? Jeg ved det ikke, for jeg kravlede ikke selv – jeg gik bare fra jeg var 10 mdr. Men i følge De Kloge er det så derfor jeg ikke kan gribe en bold i dag 🙂
Søvnmæssigt går det okay. Hun er ret god til at falde i søvn af sig selv nu, men hun vågner stadig mellem 2-4 gange på en god nat. De dårlige nætter vågner hun en gang i timen eller sådan noget. Jeg er lidt ærgerlig over at vi ikke kan give hende, hendes eget værelse, for det tror jeg ville hjælpe. Det slår ALDRIG fejl at hun vågner ca. 20 min efter vi har lagt os, så jeg tror simpelthen hun kan lugte mig! Vi vil prøve at flytte om i soveværelset og få hendes seng længere væk fra vores.
Den kan ikke stå som sidevogn længere alligevel, for der er snart for stor risiko for at hun kan mosle rundt og falde ned.

Nårh ja, og her er noget, som er værd at mindes! Kristoffer bagte franskbrød i går! TO styk! Meget sexet kæreste 🙂 Vi har næsten spist dem allerede 🙂
kh Julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.