Klara Marie 4 månder gammel

Klara er en smuk, dejlig, glad og fascinerende lille pige. Hver eneste dag er som en opdagelsesrejse, og jeg nyder at tænke på alt det vi skal lave og lære og opleve sammen i fremtiden. Hun er alt det jeg ikke vidste jeg manglede og jeg forstår jo næsten ikke, hvordan verden har kunnet eksistere før hun kom til.
Og nu er hun allerede 4 mdr. Det går så stærkt. Hun er dygtig til at sidde med støtte, vil meget gerne op på benene og drejer og ruller fra mave til ryg. Hun vil også gerne den anden vej også, men den lille tunge mås er i vejen, så ind til videre kommer hun kun op på siden – gerne ved at trække sig op i de ting der hænger fra aktivitets-centeret.

Den sidste uges tid har været så fredelig. Vi har ikke haft nogen raseri anfald siden det jeg skrev om i mandags, på vej hjem i metroen. Hun har bare været så stille, glad og tilfreds. Smilet og pludret og leget og hygget sig.
Hendes mor – mig – har det også bedre. Mit anfald af barselskuller blev afhjulpet af den der familiefødselsdag – en god dag med mange mennesker og meget lækker mad 🙂 Så havde vi netmødregruppe, gammel veninde, den officielle mødregruppe og rytmik, og torsdag fik jeg en masse timer for mig selv. Klara blev fodret af, og så tog jeg ind til city. Først afleverede jeg ansøgningen om vuggestue/dagpleje på Pladsanvisnings kontoret – det skulle jo lige nåes inden fredag og de 4 mdr.! Så får vi se om der dukker en plads op, før barnet skal konfirmeres…
Bagefter gik jeg ned ad Købmagergade og forkælede lige mig selv i Arnold Buschk – købte også en bog af Jan Loof til Klara, han skriver sådan nogen gode historier! Så fik jeg forkælet mig selv med en lækker trøje og en t-shirt fra French Connection UK – min yndlingsbutik! Så nu bliver jeg pæn til begge weekendens fester.
Så gik jeg i Zara, og købte for en mindre formue til Klara, men hun skal jo også være pæn til de fester, og der var så meget sødt at jeg ikke kunne vælge – så jeg tog det hele 🙂 Det gælder jo også om at nyde det nu, mens jeg stadig er på fuld løn. Snart starter dagpenge-tyranniet…

Så ringede Stoffer og sagde at han ville gå en tur med Klara, og så gik det op for mig at kl. var 16 – hendes gårturs-tidspunkt – og jeg havde været væk i 2 timer 🙂 som tiden dog flyver når man shopper!
Så tog jeg hjem og fik en halv time i fred på sofaen, før de nåede tilbage fra deres gåtur – så havde Klara ikke set mig i næsten 3 timer og SÅ var hun også sulten.
I morgen skal vi til min Gudfars 75 års fødselsdag. Det er mest ældre mennesker, så Klara skal nok blive godt og grundigt dikke-dikket, især i sin supersøde og tøsede kjole fra Zara 🙂
Om aftenen kører vi så til Fyn sammen med mine forældre, der også er med til den 75 års fødselsdag. Så bliver vi på fyn til mandag og tager toget hjem dér. Klaras første tog-tur!
Lørdag skal jeg til gl.elev fest på min folkeskole, med dem der gik der i 5. 6. og 7. kl. – dvs. tre årgange. Nogen af dem har jeg ikke set siden. Det skal nok blive ret skægt, især fordi jeg har mere selvtillid nu og ved, at de ikke er bedre end mig, heller ikke de lede pop-mobber-tøser! De har jo ikke Klara og Kristoffer, så deres liv kan umuligt være værd at leve! 🙂 Nej, faktisk er jeg lidt nervøs for, om jeg kommer til at føle mig ligeså kikset, fed og nørdet som dengang… de er sgu nogen lede strigler, nogen af dem. Men min bedste ven ulrik skal også med, så jeg kan jo holde mig til ham. Han skal forøvrigt være far til januar – det er så fedt!

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.