Klara Marie 5 måneder!!


Ja, som sædvanlig er det jo ikke til at fatte, hvor hurtigt tiden går.
Lørdag gik stille og roligt. Klara sov enormt meget om formiddagen – jeg tror faktisk kl. blev 13 før hun vågende. Men hun havde haft nogen rigtig friske timer sammen med sin far fra halv 7 til ca. 9, mens jeg sov videre.
Så var der shopping med min søster. Fik ikke købt en eneste julegave, men noget tøj til Klara – alt som det plejer!
Snakkede med min søster om det der med at få flere børn, og hun mente det måtte være som med tatoveringer (hun har selv 4); når man først har fået en, kan man ikke stoppe igen. Man vil bare lige have en til, selv om man ved, det gør ondt! :-)) Det grinte vi meget af.

– nå. den særeste afbrydelse i verden… Så troede man lige man sad her alene i mange timer og skulle hygge sig, mens kæresten var til julefrokost med hjemmedrengene. Så kl. lidt over 22, lige før Jul på Vesterbro, hører jeg en nøgle i døren. Hvad pokker, tænker jeg. Det kan da ikke være ham allerede? Er der andre, der har nøgle? Min søster… men hvad skal hun her? Nå, men så var det søde stoffer. Så står han der med sine røde snapse-øjne og siger "det brummer" – hvad brummer, kristoffer? spørger jeg. "det brummer bare alt for meget" siger han, og bevæger hænderne foran ørerne. "kender du det? det brummer så meget, jeg burde ikke være sammen med dig nu, når det brummer sådan" – øhhh? tænker jeg og får ham ind og sidde ned i sofaen. Han taler meget usammenhængende, men jeg får da det ud af det, at hans bedste ven var for langt ude (?), noget med at det hele bare skulle gå op i hat og briller, og noget med nogen stoffer (narkotiske???!!??) og at værten C ville styre hele musikken og bare gav Kristoffer sit digital kamera, som om han bare skulle tage billeder hele aftenen. Og at Stoffer i 50 min. havde ledt efter en taxa der ville have hans cykel med, men alligevel var cyklet hjem. Meget usammenhængende og mystisk historie.
Jeg har det lidt som om min lille dreng er kommet for tidligt hjem fra skole, fordi de andre har drillet ham. Virker det ikke sådan?
Jeg tror ikke, de har været søde ved ham. Bare fordi han pludselig er blevet moden og far og har fast kæreste osv, så har de garanteret været efter ham med det. Dumme møgunger!
Nå, men jeg fik da slips og sko og jakke og buks af ham og så ville han ligge lidt i arm og aes, og 2 sek. senere faldt han i søvn på sofaen med sin dyne. Håber han kan huske bare en brøkdel i morgen, for der er ret mange ubesvarede spørgsmål her. Men er også utrolig glad for, at han valgte at komme hjem så tidligt, i stedet for at blive endnu mere fuld og provokeret.
I morgen skal Klara og jeg over til Nina og Erik, det havde vi i hvert fald planlagt. Nu må vi se med ham Kristoffer. Gad vide, om det er forsvarligt at lade ham ligge alene? Skal man tage hans temperatur eller noget? Jeg har sat et glas vand ved siden af ham… Bare man havde været en flue på væggen til den julefrokost… Er meget bekymret. Vil prøve at sove nu.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Klara Marie 5 måneder!!

  1. maria skriver:

    dårlig gør ndet bedre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.