Klara Maries første juleaften


Sådan her var din første jul, Klara.

Vi kørte til Fyn d. 20.12. Så var der bare hygge og afslapning i et par dage. Den 21.12. begyndte det at sne noget så fint. Vi prøvede at vise dig det, men du mistede nu hurtigt interessen.
D. 22.12. kørte du med mor, far, mormor og morfar og moster Mette ud i en skov. Det er en af morfars venners skov, hvor vi hvert eneste år så længe jeg kan huske, har fået lov at fælde og hente vores eget juletræ. Sneen lå så fin og hvis over det hele og solen skinnede fra en klar blå himmel. Det var rigtig dejligt julevejr, men meget koldt. Du var godt pakket ind i flere trøjer og små uldsokker og fleecedragt og frakke uden på. Hue og hætte og små vanter, og et tæppe ekstra viklet om benene, for det blæste også.
Så kig vi rundt og kiggede på træerne, for vi skulle finde det helt rigtige. Stort og symmetrisk og lige. Da vi endelig fandt det, var vi allesammen enige om, at det var det aller flotteste. Så fandt vi også et lille et, til din oldemors stue. Træet blev læsset på bilen og vi kørte hjemad med det. Du var frisk og glad, men havde kolde kinder og næse og ville helst sidde ved mig og putte 🙂 Om aftenen lavede vi konfekt, havregrynskugler og klejner nok til alle gæsterne.
D. 23.12. kom træet ind i stuen og Kristoffer og Mette pyntede det, mens jeg passede dig. Du var ude og sove i barnevognen hver dag, mens vi var der, og det var rigtig godt for dig. Den første dag sov du 4 timer i træk ude i garagen 🙂
D. 24.12. skulle vi i kirke kl. 16.30 Men du var faldet i søvn, så din far og jeg blev hjemme sammen med dig. Vi ville faktisk også hellere se disneys juleshow på tv 🙂 Kl. 18. kom alle gæsterne og lige samtidig trillede du rundt for første gang, flere gange i træk, så du trillede helt ind under sofabordet. Det så så sjovt ud og jeg var helt oppe og køre over det 🙂

Så spiste vi al den lækre mad. Vi fik både and og gås og vi var 10 mennesker, 11 med dig. Elin, Niels og Thomas, Oldemor og Gerda, mormor, morfar, moster og mig og din far. Du blev træt tidligt og kom i seng, så du gik glip af sangene, dansen om træet og alle gaverne. Faktisk var du den, der fik flest gaver. Kl. 23. vågnede du igen, og fordi det var jul og jeg ikke gad kæmpe med dig, så fik du lov til at komme op igen og med ind i stuen. Så sad du og pjattede med onkel Niels i en time og kikkede på dine gaver, før du kom i seng igen, sammen med mor og far.

Det var en dejlig jul, og du var rigtig sød og dejlig. Fortsættes under d. 25.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.