Klaras første dag i vuggestue…

Ja, fredag tager Klara i vuggestue. Det er dog kun for sjov – vi skal bare besøge moster mette på arbejde og lege med alle de andre børn. Jeg er lidt spændt på at se, hvordan lille frk. hidsig vil tage al den modspil fra ældre og ligeså stædige børn 🙂

Hvis vi overhovedet kommer afsted… torsdag fik klara nemlig lidt feber. På ganske samme måde som alle andre åbenbart får det lige for tiden? Hun sov en god lang middagslur fra halv 12 og 4 timer frem – fire timer!! Men hun stod jo også op lidt i 7, så det var flot hun holdt til halv 12. Og da hun vågnede var hun lidt pylret og ville hænge på sin far. Det var jo ham, som var sammen med hende. Jeg var på arbejde, og så hende først 16.15 da hun blev afleveret til rytmikken. Først var hun bare glad, men hun gad ikke rigtig noget og så blev hun også ret varm på hovedet. Hun har 38.7 så det er jo ikke vildt, og hun sover fint endnu. Er – som altid – spændt på natten.

Det går ellers godt med arbejde og alting. Jeg har fået brev om at de supplerende dagpenge er gået igennem nu, så de skulle gerne nå at komme med for august også. Dejligt, for jeg hader minus på kontoen!
Jeg er også blevet tilbudt nogen flere timer. Nogen i voksen afd. – jeg ved ikke hvor mange endnu, og så nogen flere i børn, som online vagt på spørg olivia. Det var jeg også i mit forrige job, og det er så sjovt at være. At svare børnene online, via chat, på alle deres forskellige spørgsmål om hvad som helst. Og det gode ved det er, at jeg kan gøre det hjemmefra, altså arbejde som online vagt, fordi vi jo har webspeed. Så sparer jeg transporten og kan bare tage de 3 timers vagt fra min egen pc.

Torsdag aften var hyggelig. Jeg så Love Actually for 117. gang og tudede ligeså meget som alle de andre gange 🙂 Jeg fik også en god gang massage af stoffer, fordi jeg havde hovedpine og muskelspændinger.

Jeg har endelig fundet en god brugt flyverdragt. Det er en fra verre de terre, som jeg får for 400,- og den kostede 1000 fra ny og er næsten ikke brugt. Jeg skal hente den i morgen aften, for sælgeren bor på chr. havn, så det er jo hurtigere lige at hente den, end at hun skal til at sende det hele. Jeg glæder mig til at se, om den er lige så fin irl, som på billedet.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.