Knag´me så!

Åhhh haha, det er et godt ordspil. Knagme om jeg ikke fik sat de knager op helt selv. Lidt skruen og baksen, lidt jernvilje og lidt råben af træpanelet, og nu sidder de der. Jeg ville ønske jeg kunne vise jer et billede af det, for det er mægtigt! Men jeg har endnu ikke fået noget direkte link til min ftp adr. lagt ind på den her nye mac, så jeg kan ikke huske hvad den hedder… og ham den anden er ikke hjemme. Han plejer jo at sætte rammerne op for mig og så kan jeg selv boltre mig. Må lige huske at minde ham om det ved lejlighed…

Jeg har aftenvagt i dag og møder sent. Har brugt formiddagen på at købe ind, finde et par julegaver – ja, jeg er altid i så god tid, sætte de knager op og samle to skoreoler. Så nu ligner det en rigtig entre.
Jeg har gået og tænkt på to ting:
Den første er, at jeg måske skulle opdatere min blog bagud. Nogen gange så ser jeg meget den her blog om historien om mig, der startede da mit liv tog en uventet drejning og jeg fik en ny kæreste og et barn-to-be i løbet af 4 mdr. Men jeg begyndte jo først at skrive, da jeg var 6 mdr. henne i graviditeten ca. Måske skulle jeg tage min gamle offline dagbog og få hele historien med fra begyndelsen? For helhedens skyld?
Det andet jeg har tænkt er, at man da VED man er over 30, når man får en helt ny type ophidsende fantasier.
I gamle dage, kunne (og her distancerer jeg mig bevidst fra fortællingen ved at skrive man, i stedet for jeg) MAN godt ligge og falde i søvn til tanken om en dejlig mand. Man kunne sådan bygge en hel historie op i sit hoved, om ham der Greven fra Montenegro f.eks. og det var mægtig hyggeligt at falde i søvn til. Selv om jeg har altid undret mig over, at mine, mere eller mindre seksuelle, fantasier er så søvndyssende?? Jeg må falde for virkelig kedelige mænd???
Men nu er mænd fortid. Har al den mand jeg har brug for nok, så nu drømmer jeg om køkkener. Og haver. Først var det huse generelt, men nu hvor vi har et, så er der mere specifikt indretning af køkkenet, og planlægningen af haven, der følger mig ind i drømmeland. 
Skal vi måske have nogle turkise kakler på væggen dér? Eller nogle af de der flotte lavafliser fra Made a mano? Kan det passe ind med et indisk metal-overskab, og måske sådan en glaspendel fra Ilva i farven mango? Hvad med det der vinylgulv jeg så i en reklame, det var da ret praktisk og trendy i farver og mønstre, og så sådan en bordplade i materialet corian, med ud-i-et vask. 
Og haven… hvis jeg sætter legehuset dér, så får jeg ikke plads til et blommetræ, og så vil alle hvepsene samle sig der hvor børnene skal lege. Og bliver der plads til et drivhus? Kan jeg evt. bygge sådan en pergola-tingest dér og lade en new dawn klatrerose vokse op ad den? Hvad med noget vand… en zinkbalje f.eks.? Hvor skal hindbærene stå og hvor er der mest læ? 
Jeg forstår ikke, hvorfor det får mig til at falde i søvn, når jeg tænker på alle de her rare ting? Jeg mener det helt alvorligt – det er jo ting jeg glæder mig til, og de er ikke spor kedelige i min verden (ligesom mænd egentlig heller ikke er) – hvorfor falder jeg så meget nemmere i søvn, når jeg går i gang med de drømme?
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Knag´me så!

 1. Karen skriver:

  Jeg kender det så godt – planlægger og indretter i hovedet inden MAN falder i søvn – Nogle gange planlægger jeg endda hvad jeg skal drømme om/planlægge/indrette når jeg er på vej i seng og står og børster tænder. Før manden og maven var på plads var det anderledes heftige drømme der blev planlagt 😉

 2. mariahønen skriver:

  Jeg tror det er fordi du slapper af og slipper stress og jag, når du tænker på noget rart. Det lyder ihvertfald effektivt.
  Det kan der ikke være noget galt i.

 3. flinkonella skriver:

  Jeg kan heller ikke sove når jeg tænker boligporno……Må op og finde målebånd og tosse rundt, for at se om ideen kan lade sig gi sig

 4. Sanne skriver:

  Jeg tænker altid på alle de ting jeg kunne stå op og lave hvis jeg nu ikke skulle sove, især hvis jeg ikke kan sove. “så kan det også være ligemeget, jeg står op og renser brusekabinen for det der underlige gunk (godt ord altså) i højre side” så er det som om min krop ligesom beslutter at det altså vil være sjovere at sove og snork.. Når jeg tager fat i planlægningen i sengen falder jeg aldrig i søvn og det ender altid med at jeg får en så genial ide at jeg er nødt til at stå op og skrive det ned.
  Jeg er pissed over det julekatalog – Du Nord vil modtage min personlige klage!!

 5. Henriette skriver:

  Men det er da skønt. Det er jo virkelig et bevis på at du har det som blommen i et æg, når du ikke længere behøver at drømme om prinsen, for ham har du.
  Og vildt lækkert at falde i søvn med et smil om munden.
  Jeg blev helt glad af at læse det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.