Krimi krimi krimi!

Nogen skal vinde de tre krimier, som ligger og fylder på mit spisebord. Og denne nogen er:

Sidsel. Sidsel, som kan afhente i børnehaven. Den blev svær at slå for jer andre, sorry. Sidsel, jeg har igen glemt hvad din dreng hedder (men jeg husker i det mindste at det er dreng) og hvilken stue han går på. Noget med M? Og diamanter? Hvis du skriver det i en kommentar, ligger der bøger i hans skab en af dagene.

Men fortvivl nu ikke, krimi-elskere. Der er mere krimi til folket. Lindhardt og Ringhof donerer to helt nye krimier. Og nu bliver det spændende. For jeg har nemlig ikke læst dem! Jeg er ikke til flere krimier lige for tiden. Jeg vil hellere læse noget med romantik og/eller nøgne mænd der har store overarme. De behøver ikke være varulve. Så derfor kan du, hvis du vinder en af de her krimier, blive den første nogen sinde i verdens historien der får lov at gæste-anmelde på min blog. Det er ikke et absolut krav, men det er velset. Det behøver ikke være lige så langt og vrøvlet som det jeg plejer at skrive, men bare din mening om bogen, hvor bange du var på en skala fra 1-10 og om du vil anbefale andre at læse den.

Det drejer sig om disse to: Nattens gerning af Bille og Bille, samt Frostgrader af Birgitte Bartholdy.

Skriv en kommentar om hvilken en, du gerne vil vinde og om du er villig til at gæsteanmelde. Så trækker jeg lod i løbet af denne uge.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Sponsoreret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Krimi krimi krimi!

 1. Daisy skriver:

  Øv, så prøver jeg igen at vinde..

  Jeg vil da gerne komme med en anmeldelse på din side af en af disse. Har ikke en foretrukket, læser alle krimier 😉 og også bøger med mænd med store overarme… og romantik og historiske og tegneserie… generalt læser jeg bare for meget.

  • thejulesrules skriver:

   Men Daisy det er bare nemmere at trække lod, hvis der var en du hellere ville have en den anden? Men jeg forstår dig godt, det kan være svært at vælge 🙂

 2. Marie-Louise skriver:

  Egentlig er jeg ikke til krimier – for så kan jeg ikke sove om natten. Men Frostgrader kunne jeg godt tænke mig at læse, og så kunne I få en anmeldelse fra en, som normalt ikke læser denne genre (måske man kan blive omvendt??). 🙂

 3. Rikke skriver:

  Jeg anmelder gerne! Har ingen præferencer som sådan – sluger nærmest alt krimi-ish jeg kan komme i nærheden af 🙂

 4. Emma skriver:

  Jeg vil også gerne vinde begge. Dog ville jeg ønske det var e-bøger 🙂

 5. Sidsel skriver:

  Wee – jeg vandt 🙂
  Han hedder Marius, på Diamantstuen 🙂
  Jeg ser frem til bøger i skiftetøjskassen 😀

  Sidsel

 6. Kong mor skriver:

  Uhh en konkurrence! Jeg ville gerne vinde Nattens Gerning fordi den lyder mest spændende, og fordi jeg er TRÆT af frostgrader sådan generelt.
  Jeg vil også gerne anmelde den..hvis der er stemning for det. Det ville da være en meget stor ære at gæsteblogge her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.