Kvinden der forsvandt…

Jeg fik aldrig læst bogen, Kvinden der forsvandt, af Gillian Flynn, for den er altid lånt ud. Der er stadig 20 reserveringer på den, på mit bibliotek.

I stedet var jeg så heldig at blive inviteret ind til en særvisning for at se filmatiseringen, der har præmiere her d. 23.10.

Gone Girl, som den også hedder, handler om en mand (Ben Affleck) der har bryllupsdag, men kommer hjem og opdager at hans kone er forsvundet. Han er ikke helt sympatisk, så allerede fra starten er vi i tvivl om, hvem der lyver og hvem der ikke gør. Og som historien folder sig ud, lærer vi mere og mere om ham, som gør at vi begynder at tro han nok måske myrdede sin kone. Konen fortæller sin historie gennem en række tilbageblik via en dagbog, og det hele bliver mere og mere ubehageligt.

Det er den type film man ikke kan skrive ret meget om, uden at ødelægge det for de der ikke har set den. Jeg synes den var både spændende, underholdende og tankevækkende, og som gammel Greven af Monte Christo fan har jeg altid elsket et velkomponeret hævnkomplot. Jeg gad godt se den igen. Og læse bogen også.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Kvinden der forsvandt…

  1. Helene H skriver:

    Jeg har den på engelsk – du må gerne arve den 🙂

  2. Cecilie skriver:

    Jeg syntes virkelig godt om bogen, så jeg GLÆDER mig til at se den på torsdag. Babybio, så baby har bare at være at være en lige så sød baby som sidst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.