Læserservice

Ja, så er vi hjemme fra fyn igen. Og lige en kort bemærkning;

Hvis der var nogen (og det var der jo) som var vilde med de der smykker, jeg viste for nogen dage siden, i det her indlæg, så er der gode nyheder. Indehaveren af web- og butik-butikken, Ann Forup, er tilfældigvis kommet forbi og har set, hvor glade vi var for hendes ting. Og hvis I så var så glade, at I gerne ville købe noget, så kan I få 10 % rabat, ved at henvise til min blog. Læs selv hendes kommentar. Ja, I må meget undskylde, men det synes jeg da bare er herresejt!! Thumps up til Ann, for at udnytte internettet helt ud i hjørnerne! Julie_a – formidler af børnebøger, personlige detaljer og nu også guldsmykker! Jeg bliver helt rørt.

Nå, men ellers var turen til hjemlandet Fyn en guldgrubbe på flere måder. Fred og ro, et barn der stod op kl. 7 og råbte på sin mormor, hvor efter jeg så sov videre, til der var friske thebirkes og blødkogte æg på bordet. En vaskemaskine. Seriøst – det lykkedes mig at vaske tre vaske, på de fire dage vi var der. Jeg ved bare, at jeg ville elske at have min egen. Jeg ville aldrig lave andet, end at vaske. Og så tøjet – min mor, altså, hun er amok-agtig. Og nu kom jeg selv med ind i den føromtalte restlager butik, og nej, hvor vi slæbte ud. Jeg er vendt tilbage til stenbroen med tre poser fulde af molo og andet godt tøj til sommeren. Vil en af dagene regne ud, hvor meget jeg har sparet.

Men vi er glade for at være hjemme, og Klara er ude at gå en lille tur med sin far pt. Efter først højlydt at have erklæret ham sin kærlighed, ude i entreen. Jeg ædder dig far!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Læserservice

 1. tine skriver:

  Velkonmmen hjem.
  jeg har selv fundet nogle smukke smykker på denne adresse: http://www.sunajakobsendesign.dk , hun er heller ikke så dyr.

 2. Karen skriver:

  Arh, bare sådan lidt øv at jeg 1: ikke har nogen penge 2: ikke går med armbånd, når nu du har scoret rabt til os *go Jules*
  *vil også have en blog som Julies… med egen illustrator og smykke-rabat*

 3. Suzy Q skriver:

  du har været savnet 🙂

 4. Farmer skriver:

  Du er kommet til Fyn og Bjarne er kommet til Bolivia.
  Jeg springer sq også snart ud af buret, ja jeg gør!

 5. Engis skriver:

  Ja, hun er cool – hende Ann 🙂 Har arbejdet det samme sted som hende en gang, og der kunne man altid købe spændende ting og sager af hende. Nu mangler jeg bare at købe smykker, og det endda med rabat. Tak for det!

 6. Julie skriver:

  Farmer; jeg er kommet HJEM fra fyn, kålrabien er kommet til sverige og hvem i alverden er Bjarne?
  Suzy; du har også været savnet!
  Karen; det er jo snart jul – du må shoppe på forhånd! Man skal benytte et godt tilbud når man får det, for så sparer man jo i virkeligheden penge!
  Engis; ja, hun virker som en der altid kan finde gode ting. Bare jeg arbejdede sammen med sådan en. Bare jeg arbejdede… 🙂

 7. Farmer skriver:

  Sandt, sandt Julie du er HJEMME på Fyn-og du får det smukkeste frostklare vejr i løbet af den kommende uge.
  Bjarne er een, der har en rejseblog og han har/havde et indlæg lige under dit på “seneste”. Derfor.
  Så tror jeg forøvrigt, at jeg smutter på et lille salgsfremstød hinsidan for at se om de sidste kålrabi kunne få en tur over sundet også. Så må du passe godt på vores fælles ø mens jeg er væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.