Landeplage

Hvis du er det sidste menneske på internettet, der endnu ikke har hørt Gotye, med sangen Somebody that I used to know, så værsågod. Herhjemme har den kørt på repeat i nogle uger efterhånden og den er stadig god.

I dag fik jeg præsenteret en cover version, via en facebookven. Det er jo sådan de digitalt indfødte får deres informationer – nogen deler dem med dem. Så værsågod – delt! Først original, derefter cover.

Ellers har jeg bare gået en lang tur i dag, rundt om søen og engen, sammen med en veninde, og talt og talt. Bagefter drak vi the mere end dobbelt så længe som vi gik. Så det synes jeg, var fint prioriteret. Og så fedt, at ens børn er store nok til at man har så meget frihed. Da jeg kom hjem, sad Agnes og Kristoffer og legede med playmobil. Klara var hos en veninde. Jeg var væk i næsten fire timer, uden at være savnet. Selv om jeg bare havde sagt, jeg gik en tur en times tid. Det kan jeg godt lide.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Landeplage

 1. Marie U. skriver:

  Tak fordi du spreder landeplagen med os der ikke er så hurtige til at opfatte den slags. GOD sang, både i original og cover – og flotte videoer i øvrigt!

 2. Carina skriver:

  Jeg var så det sidste menneske på internetter som endnu ikke havde hørt sangen, hverken den ene eller den anden udgave, så tak for delingen!

 3. Iben skriver:

  Det må virkelig også være fedt at kunne. Jeg har vist været i Netto alene i op mod ti minutter et par gange de sidste 1 ½ måned. Glæder mig på en måde lidt til, at der ikke er nogen, som skal have et eller andet behov dækket af mig hver anden time døgnet rundt. Men så skal man jo heldigvis bare snuse lidt til sin baby, der godt nok lugter lidt af gylp, og så ved man jo, at man bare skal huske at nyde den her tid også (men derfor kan man jo godt ønske sig et par timers frihed alligevel).

  • julesrules skriver:

   Ja… jeg må ikke tænke på babyer 🙂 Er nødt til at fokusere på det bedste, der hvor man er. Tror ikke rigtig på, at der bliver flere babyer til mig, så jeg skal netop lære at nyde det man får ud af at have store børn.

   • Iben skriver:

    Jeg tror måske, at jeg bliver nødt til at få en enkelt lille en mere. Selvom den mindste kun er 6 uger, og jeg er vildt træt og faktisk synes det er lidt hårdt at skulle dele opmærksomheden mellem baby og en dreng på snart 3, så føler jeg ikke, at jeg er helt færdig med det der graviditet og snusen til lille nyfødt vidunder. Heldigvis er jeg ret sikker på, at min mand er ret enig med mig på det punkt.

 4. Konen skriver:

  Jeg elsker Walk off the Earth. Ligesom alle andre ovre på youtube for tiden.

  Og jeg vil gerne BÅDE have en baby OG et børnehavebarn. Fx. Måske man skulle lave sådan en dele-ordning med hinanden? Så kunne man lige bytte når man trængte til lidt frihed, og så bytte tilbage igen når man trængte til babyduft.

 5. Pingback: Om ikke at have børn, men tid « Infotainment « DINES die INFOTAINER

 6. ulla skriver:

  Uhh, god sang. Tak fordi du delte, for den havde jeg ikke hørt før. Er helt vild med cover versionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.