Lang dag

Startede tidligt med at tage til Birkerød og besøge sylvester-drengen. Det var fantastisk hyggeligt, og dejligt at se ham og hans mor igen. Lækker frokost, godt selskab, leg, gåtur og chokoladekage. Sjovt at se deres nye hus, men det er godt nok ikke meget man får for 2.7 mill. nu om stunder – og da slet ikke i det område.

Var hjemme igen omkring 17 og tog med det samme ud til moster mette og spiste aftensmad. Dvs. – hun sov da vi kom, så maden var ikke helt klar… Hun var meget bitter over sin "fejl" – men det blev endnu værre da hun opdagede at hun havde glemt at købe hakket oksekød til lasagnen…

Så den stod på pakistansk mad udefra og kylling til klara, samt en lækker blåbærtærte til dessert. Mums. 2. omgang kage i dag og nu er jeg så pænt udmattet. Det samme var Klara som først lå i sin seng kl 22!! Uhørt. Men moster mette er jo væk de næste 3 uger, så vi skulle have maks udbytte af hende. Klara har lånt mettes tørklæde med hjem, som hun så nu ligger og sover med i armene.

Jeg er også færdig som gårdsanger og skal have noget søvn. SKAL ned og træne i morgen, og skal også shoppe sko med maya, så det kommer til at kræve kræfter. Uh – og skal også huske at købe den nye cd med coldplay! Den kom jo i går, men jeg har helt glemt at det allerede var den 6. i går. Synes mit liv går noget hurtigt.

Og lige til Stine – hvorfor kiggede I ikke bare forbi??? Hvor kunne det have været morsomt 🙂 Godnat og kh Svipper 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.