lidt mindre gnaver i dag

Ikke så meget en kanin mere, lidt mere Kejserinde af universet. Nej, Kirsten, blomsterne var ikke fra stoffer. Det troede jeg også først. Da han kom hjem, den dag, fik jeg et knus og han sagde, at det nok skulle gå og så sagde jeg, at det ved jeg godt og tak for blomsterne. Hvaffor nogen blomster, sagde han så… og fortrød senere at han ikke bare havde taget æren 🙂 Det vides stadig ikke, hvor de kom fra, men de er stadig pæne, så det er i orden med mig.

Var til møde med AJS – akademikernes job service – i 2½ time i morges. Kedeligt – tror I?? Ja da. Bare en masse regler og muligheder. Men svært at forholde sig til, når man ikke rigtig opfatter sig selv som ledig. Kan også godt se, at jeg får søgt alt for få jobs, men det har der ligesom ikke været tid til, i de sidste par mdr. når jeg har arbejdet hver dag og weekender i ugevis. Men man skal jo. Håber dog stadig at det snart er slut med det pjat, for der er rigtig mange rokeringer her på arbejde for tiden, så måske dukker der snart nogen flere timer op.

Har gjort noget helt sært i dag. For første gang nogensinde har jeg købt sådan et skrabelod. Jeg stod i føtex i formiddags og havde købt ind og så var det ligesom om det talte til mig. Min intuition var helt oppe og ringe, så jeg blev nødt til at købe det, bare for at se om man kan stole SÅ meget på sin intuition eller ej. Har ikke skrabet det endnu, men har det i tasken… meget spændende, men tør næsten ikke, af frygt for at ende med mistillid til min egen intuitive sans. Mere om det senere!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to lidt mindre gnaver i dag

  1. Kirsten_t76 skriver:

    🙂 Æv nu troede jeg lige…Men det kan være at han opfangede tanken, at det kunne være rart med sådan lidt blomster mv. engang imellem…
    Godt at høre, at du føler, at du er steget i graderne igen 🙂 Fra Kanin til næsten Kejserinde af Universet, er da sådan pænt nok… 🙂
    Spændende med skrabeloddet…
    Knus K.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.