Lilla er efterårets farve

Det er det jo, det ved vi alle. Lilla sko, lilla blog. Lilla er den guddommelige farve, se bare på paven og hans udstyr.

Havde ellers chokerende oplevelse i går (og i dag) som nok vil skuffe de fleste. GAD ikke bruge penge!???! Hvad er den nu af, julie? Er det fordi du er syg? Johh, kan stadig ikke trække vejret gennem næsen, men det burde jo ikke genere dankortet. Prøvede endda en del på i FCUK, som passede og klædte mig og var lige min blå farve, men jeg gad simpelthen ikke købe det. Det er bare ikke normalt. Var også i Rützou, og de havde sådan en fin bluse i min farve og min størrelse, men jeg gad ikke engang prøve den på!!!

Og Anna og jeg var i R.O.O.M. og en masse andre fede steder, og det eneste jeg købte var en køleskabs magnet til 40 kroner, med en hys husmor på og teksten; "I've finished doing your laundry! The ashes are in the fireplace." Kendere vil vide, at det meget vel kunne være sandheden, her på 4. salen, hvor vasketøjsbunken ind i mellem antager dværg-agtige dimensioner… Den passer også perfekt til den jeg har i forvejen, hvor der står "Being bitchy and unstable are all a part of my mystique"…

Men mind mig lige om, gider I, at jeg skal ind i R.O.O.M. igen, NÅR (ikke hvis) vi flytter og køber det hus. Kææææft en masse rare ting.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Lilla er efterårets farve

  1. Rie skriver:

    Når I nu flytter, så tjek lige om de har flere ting tilbage i ROOM, ikk’! For jeg planlægger at finde en sæk med 3 millioner dollars – og de penge skal bruges derinde. Elsker den butik…jo virkelig…elsker den! Og tak for fødselsdagshilsnen, uii.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.