Live fra fortovskanten

Jeg kan næsten ikke løfte mine arme, for at taste disse ord.
I timevis har jeg hakket og hakket og skuflet og pillet rundt om min hjørnegrund.
Børnene er kørt væk, stoffer maler trappen. Og jeg spilder min tid.
Jo, det er fandme spil af tid.
En eller anden (sado)masochistisk folkepensionist med aaaaalt for meget fritid har i tidernes morgen sat standarden for, hvordan der skal se ud langs med et fortov!?!
Jeg mener, hvad er der galt med den her lille blomst?? Hvem har kategoriseret den som ukrudt? Og hvorfor er det en dårlig ting? Og hvorfor må den ikke gro dér i kanten?

20120505-151813.jpg
Den er da yndig! Sart og diskret og fin. Hvorfor må den ikke gro her på jorden? Hvilken fascistisk gruppe af mennesker med mangel på luksusproblemer har besluttet, at det her er pænere:

20120505-152126.jpg
Der er ingen logik i det!

Det er ikke et tilfredsstillende arbejde, jeg kan gøre det igen og igen og igen og igen. Det er nytteløst.
I Indien ville de ikke spilde deres tid på den her måde! I Indien ville der bo en 4-5 familier på alt den ekstra jord udenfor min hæk, og de ville kunne dyrke græstotter og mælkebøtter nok til at forsørge en lille ged og nogle høns.

Det er en sindssyg norm, som er udtryk for et samfund af forkælede hystader, der opfinder problemer, fordi de har for meget fritid!
Se! Jeg er nødt til at spise chokolade hele tiden, for ikke at skrige og slå ud efter tilfældige forbipasserende med min hakke!

20120505-152624.jpg
Og jeg føler at alle der passerer mig, dømmer mig! De tænker, se lige hende nazisten! Hvor typisk! Hun er garanteret sådan en psykohusmor der aldrig synes noget er godt nok og som luger konstance og hele tiden er på nakken af sin mand for at få ham til at luge og det gider han ikke, og nu gør hun det selv, mens hun ser skide sur ud og så straffer hun ham senere, med tavshed og ingen sexovitch!
Og sådan er det ikke!! Det er omvendt! JEG er den der bliver tvunget til at luge!!! Red mig! Kom og hent mig! Dette er et råb om hjælp!!!!! Jeg har næsten ikke mere chokolade!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

20 Responses to Live fra fortovskanten

 1. Alice M skriver:

  Er der nogen der bliver sure hvis du ikke fjerner den lille fine blomst?
  Den bor lystigt blandt fliserne i et hjørne af min indkørsel – og i et af mine bede (som nu er omdøbt til naturgrund – parcelhusenes svar på naturreservater) bor der rent faktisk skvalderkål – og nogle andre grønne nogen med fine gule blomster (ikke mælkebøtter) som andre nok også mener er ukrudt….

 2. Amrit Maria Pal skriver:

  Hold kæft hvor jeg kender det!!! Total Sisyfos!!

 3. Birgitte skriver:

  Jeg ved godt, at det er totalt no-go, men jeg må indrømme, at jeg sprøjter. Jeg er ellers temmmelig “frelst”, spiser øko og er rimelig miljøbevidst. Men lige på dét punkt har jeg erkendt mine begrænsninger. Jeg har en meget lang grund, og jeg orker ikke alt det hakkeri foran hegnet – det er jo skruen uden ende. Så i aftenens mulm og mørke sniger jeg mig ud med min flaske og giver det en tur. Jeg skammer mig lidt, og det er da også lidt synd for byens børn, der i flere år har hentet sækkevis af mælkebøtteblade til deres kaniner!

 4. Malene skriver:

  Ha ha fantastisk historie…åh ja alle de der ” bør” man må trækkes med i dette liv;-)

 5. Trine skriver:

  Er helt enig! Personligt er jeg en af dem der bare lader lortet stå, vender det blinde øje til hver dag når jeg går forbi og tænker “Roundup”, endnu er jeg dog ikke tyet til sprøjten, men jeg er også så heldig at min svigermor ikke kan holde ud at se på det og ender med at mumle noget om “at vi jo ikke ved bedre, vi har jo ikke haft hus før” og så går hun raskt igang med at ryde ud i ukrudt og hundelorte, imens klipper hendes mand hækken (den kan de nemlig heller ikke holde ud at se på) – skøn arbejdsfordeling og skøn svigerfamilie 😉

 6. Nights in Paris skriver:

  Havde en diskution med en veninde for nogen dage siden.. Hun syntes mælkebøtter er ukrudt, og jeg synes det er en smuk plante og også en nytteplante, som f.eks mit marsvin får glæde af.. Ukrudt findes ikke.. Alt liv her på jorden er her af en grund.. At nogen så synes at noget er ukrudt, må de da selv ligge og rode med.. Bare trist for dem.. Jeg er så enig og har næsten armene i vejret, fordi jeg ikke er den eneste med de tanker.. (:

  • julesrules skriver:

   Jeg er så enig! Synes ikke man kan bruge begrebet ukrudt til noget overhovedet. Ja, der findes planter der breder sig meget og skal holdes nede, men det er da ingen grund til gift og had 🙂 Jeg har også nogle brændenælder i et ubefærdet hjørne, som får lov at stå. Jeg synes de er smukke. Og sommerfuglene lægger æg på dem.

 7. sofie skriver:

  ihh hvor skriver du altså godt! Skulle du ikke skrive en dejlig upædagogisk børnebog?? Jeg ville købe den med det samme!!

 8. sofie skriver:

  Men når du er klar, så skriver du det her ikke? Jeg venter gerne længe ;o) God aften!

 9. Frk Bogorm skriver:

  Du har ret! Det er fuldstændigt sygt og spild af tid. Havde engang en kolonihave, som jeg var ved at blive smidt ud fra, fordi Hitler Jugend kom forbi og spottede ukrudt langs hækken…

 10. Maria skriver:

  Må jeg foreslå stedsegrønne kantplanter? Som Saxifraga – Arendsii Red, eller Saxifraga Umbrosa? De er meget kønne, kan klare sig selv på sådan nogle lidt tørre steder nær ligusterhækken, kan bestemt ikke kaldes ukrudt, men danner et tæt tæppe som holder ukrudtet væk. Husker jeg i øvrigt forkert, eller er din kære mand ikke medlem af bestyrelsen i grundejerforeningen? Så kunne de jo ændre reglerne. For hvor mange pensionister med for meget tid og for lidt liv er der egentlig tilbage?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.