Live fra fortovskanten

Jeg kan næsten ikke løfte mine arme, for at taste disse ord.
I timevis har jeg hakket og hakket og skuflet og pillet rundt om min hjørnegrund.
Børnene er kørt væk, stoffer maler trappen. Og jeg spilder min tid.
Jo, det er fandme spil af tid.
En eller anden (sado)masochistisk folkepensionist med aaaaalt for meget fritid har i tidernes morgen sat standarden for, hvordan der skal se ud langs med et fortov!?!
Jeg mener, hvad er der galt med den her lille blomst?? Hvem har kategoriseret den som ukrudt? Og hvorfor er det en dårlig ting? Og hvorfor må den ikke gro dér i kanten?

20120505-151813.jpg
Den er da yndig! Sart og diskret og fin. Hvorfor må den ikke gro her på jorden? Hvilken fascistisk gruppe af mennesker med mangel på luksusproblemer har besluttet, at det her er pænere:

20120505-152126.jpg
Der er ingen logik i det!

Det er ikke et tilfredsstillende arbejde, jeg kan gøre det igen og igen og igen og igen. Det er nytteløst.
I Indien ville de ikke spilde deres tid på den her måde! I Indien ville der bo en 4-5 familier på alt den ekstra jord udenfor min hæk, og de ville kunne dyrke græstotter og mælkebøtter nok til at forsørge en lille ged og nogle høns.

Det er en sindssyg norm, som er udtryk for et samfund af forkælede hystader, der opfinder problemer, fordi de har for meget fritid!
Se! Jeg er nødt til at spise chokolade hele tiden, for ikke at skrige og slå ud efter tilfældige forbipasserende med min hakke!

20120505-152624.jpg
Og jeg føler at alle der passerer mig, dømmer mig! De tænker, se lige hende nazisten! Hvor typisk! Hun er garanteret sådan en psykohusmor der aldrig synes noget er godt nok og som luger konstance og hele tiden er på nakken af sin mand for at få ham til at luge og det gider han ikke, og nu gør hun det selv, mens hun ser skide sur ud og så straffer hun ham senere, med tavshed og ingen sexovitch!
Og sådan er det ikke!! Det er omvendt! JEG er den der bliver tvunget til at luge!!! Red mig! Kom og hent mig! Dette er et råb om hjælp!!!!! Jeg har næsten ikke mere chokolade!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

20 Kommentarer til Live fra fortovskanten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.