Mænd med garn

Min kæreste glemmer nogen gange at gå til frisøren. Det resulterer altid i skæg og ballade.

Som f.eks. dengang vi skulle til en af mine gamle venners bryllup, og aftenen før går det op for ham, at garnet er helt uterligt. Jeg får så æren af at give det en tur med maskinen, hvilket resulterer i en firkant i nakken på ham, der er ca. 2×2 cm og med væsentligt kortere hår end resten af hovedet.

Eller alle de gange, hvor nakkehåret kommer ud af kontrol, og jeg begynder at omtale ham offentligt som Billy Ray Cyrus…

Billy Ray 

Men denne gang er det helt Utroligt. Incredible, faktisk. Han ligner simpelthen Incrediboy, især hvis man lige giver ham en ordentlig rusker med begge hænder gennem garnet på ham. Så ser han fuldstændig sådan her ud. Bortset fra det onde smil. Og halvmasken. Og de verdensomvæltende planer…

Incrediboy 

Og så er det ellers MIG der skal til frisøren i morgen. Det er sidste punkt på to-do listen inden fødsel. Og så er jeg klar. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Mænd med garn

 1. Irene skriver:

  Skal vi ikke snart se billeder af dit nye køkken? Jeg er så spændt…

 2. M skriver:

  JA! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser! Vi vil se guldfliser!

 3. julie skriver:

  jajajajajaa – har sygt barn og ingen batteri på kamera. Men nu er der sat lister op, så det er helt færdigt. Der kommer billeder snart. Måske allerede i morgen!!

 4. Passionpopsicle skriver:

  Fliser! Fliser! Fliser! Fliser! Fliser! Fliser! Fliser! Fliser! Fliser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.