Mandag i zoo

Mandag tilbragte vi i zoo, sammen med maya og iris, som vi ikke havde set i godt en md.

Vi ankom omkring 10.30 og straks de to små tøser så hinanden, skreg de af glæde og løb rundt i små cirkler. De – og jeg lyver virkelig ikke – tog hinanden i hånden, og løb jublende og grinende afsted, som et syn fra en amerikansk film eller noget. Jeg havde selvfølgelig ikke kamera med, men maya havde, og vi fik taget flere rigtig søde billeder af dem. Godt de var glade for at se hinanden – det var mødrene også.

Vi skulle straks se aber, for dem havde klara snakket om hele morgnen. Aber MAD! sagde hun hele tiden. Og det gik op for mig, at mit 2 årige vidunder kan huske sin tur til Knuthenborg safaripark for flere uger siden, at hun kan huske, at vi fodrede aberne fra den der abe-traktor-bus.

Senere blev klara en pain in the ass, for hun ville ikke sove til middag, og i stedet for så bare at fortsætte med at hygge sig og være nuttet, så kørte hun op i gear og blev nærmest uudholdelig. Da vi nåede til det punkt hvor jeg fik lyst til enten at forære hende væk eller at nive hende, så blev hun lagt ned og så gik vi hjem. Og så faldt hun langt om længe i søvn og sov en times tid, på vej hjem. Hun gider heller ikke sove om aftenen, selv om hun sover så lidt til middag. Hun er helt til rotterne, med sin såkaldte rytme.

Nu er jeg smadret, og ser lige i deadline at et almindeligt parcelhus i københavnsområdet er steget med ca. 3000 kr. om dagen – om dagen – siden nytår. Jeg vil flytte nu, mens jeg stadig har råd.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Mandag i zoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.