Medmenneskelighed

Var der andre end mig, der lige så Søren Krarup i kl. 19 nyhederne på tv2?? Den mand er da noget af det mest ubehagelige nogensinde. Hvor uværdigt, hvor skamfuldt, at dele land og statsborgerskab med så kold, egoistisk og klam en mand. Hvordan kan han stå der, og føre sig frem med sine latterlige og forkælede argumenter, mens den kvinde sidder der og græder og hendes børn på 6. år vokser op i et værelse på et center?

Hvis han synes det er så fedt, så skulle han da bare bytte med dem. Send ham til Iran. Han går jo tilsyneladende alligevel ind for fundamentalistiske fortolkninger af værdier og regler. Hvordan kan han leve med sig selv? Jeg er simpelthen så forarget!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Medmenneskelighed

 1. Suzy Q skriver:

  Sjovt. Jeg havde præcis den samme reaktion første gang jeg så ham i tv. Han er rigtig, rigtig dårligt opdraget.

 2. Irene skriver:

  Julie, fra den lysegrønne og det “udenforstående” perspektiv det giver på DK er der alvorlige overvejelser omkring eget statsborgerskab.
  Jeg overvejer ganske enkelt at kaste los og blive statsborger her. Eire er heller ikke medlem af Nato, endnu en fordel!
  Føj, hvor skulle de vaske deres mund med sæbe, hele bundtet!

 3. Leto skriver:

  Søren Krarup er en lille mørk mand i sit sind.
  @Irene
  Det går ikke at alle gode danskere forkaster sit statsborgerskab. Det eneste måde hvorpå vi kan gøre det agtværdigt at være dansker, er at gøre en positiv forskel. Kom hjem…irene… 😉

 4. Lisbeth skriver:

  HØRT…. Da Emma sku døbes i 2003 var han jo præst og havde derfor også “tjans” i Domkirken. Jeg bad om en søndag hvor han IKKE var der, syntes ikke lige han skulle stå på prædikestolen og holde propogandatale til MIN datters barnedåb……
  Fortsat go påske

 5. Lone skriver:

  Egentlig synes jeg problemet ligger et helt andet sted – når det tager 9 år at få afgjort en asylsag endeligt, så skal folk da blive tossede af at vente. Nej, det er ikke et hotel, men et meget midlertidigt opholdssted…som så desværre bliver mere eller mindre permanent, fordi 1)det tager alt for lang tid at afgøre sager og 2)fordi nogle af de afviste asylsøgere nægter at tage afgørelsen for gode varer…og nogen gange med god grund.
  Hele DF er ikke min kop te, men der er 13% af befolkningen der støtter dem…

 6. Astrid skriver:

  Jeg er helt enig. Hans synspunkter er simpelt hen for smålige, der må være gået noget ravruskende galt i hans barndom. Helt ærligt – “Det er jo ikke noget hotel” hvad er det for noget at sige? Hvorfor sparke til mennesker der i forvejen ligger ned?

 7. maria skriver:

  Helt enig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.