Mellemørebetændelse??


Jeg har ingen erfaringer med det, så det er rart at høre fra nogen som har.
Klara fik feber onsdag aften, havde 38.3 og sov enormt dårligt onsdag nat, og torsdag morgen flød der så gult fra hendes ene øre.
Nu er det helt væk. Der flyder ikke mere, hun har ikke feber og virker glad og helt normal og sov fint sidste nat. Hun spiser også nprmalt igen.

Jeg tog ikke til lægen i går, for da vi måtte komme derop – vi havde jo ingen tid og skulle puttes ind i ventetiden inden 12, men da sov hun altså så godt og jeg ville ikke vække hende. Jeg snakkede med lægen i tlf. og hun mente at Klara nok havde mere brug for søvnen nu da det gule jo var flydt og trommehinden nok var sprunget. Jeg kunne bare ringe efter vagtlægen, hvis det blev værre senere. Men det gjorde det ikke, for da Klara vågnede var hun helt sig selv igen og rigtig glad og spiste godt.

I dag tog jeg så heller ikke til lægen, for jeg gad ikke sidde der i timevis og vente på at blive puttet ind, når Klara nu virker helt rask. Jeg ringede til dem igen, og de sagde at hvis det var mellemørebetændelse, så var det ikke smitsomt. Jeg synes ellers jeg har hørt det modsatte? Men jeg må jo tro på dem, når lægen siger det ikke er.
Så fik vi en tid til på torsdag, så hun kan blive tjekket og vi kan se om trommehinden vokser ordentligt sammen igen.

Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal tro. Jeg har ingen erfaring med mellemørebetændelse, og troede jo også først det var tænder, som plagede hende. Og det tror jeg på en måde stadig det er, for hun savler fortsat som en gal. Måske er det ligesom Liza skrev til mig igår, med hendes dreng der altid fik betændelse i ørerne samtidig med tænder?

Nå. Men Klara er glad nu og det smitter ikke, så vi kan godt tage til børnefødselsdag i Hvidovre i morgen, hos malo og mathilde. Det har vi glædet os længe til, og gaverne er på plads, så det skal nok blive en fornøjelse.
Lige nu er jeg alene hjemme – ohh, hvilken fryd. Kristoffer er gået en tur ud på sin skole med Klara, for at aflevere en nøgle. Jeg skal ikke rydde op, for det gjorde vi i formiddags, og jeg skal ikke gøre rent, for det gjorde Rengørings-Trine bagefter i 2 timer. Så jeg skal bare slappe af og hygge mig, og kl. 16 skal jeg hen til min søster på Bryggen og se på en spændende butik hun har fundet – jeg tror hun håber, jeg vil ønske mig noget i fødselsdagsgave derfra 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.