Mens vi venter på Karin

Jeg sidder og venter på Karin. Hun har bil og kommer og tager mig med til et lagersalg med munthe plus simonsen. Egentlig ikke et mærke jeg er så vild med, men hvis de har en eller anden accessorie sat ned med 75 % så skulle man da være et skarn for ikke at tage den med. Et bælte, eller solbriller, mangler jeg. Den Gode Stof havde naturligvis glemt alt om det, selv om jeg har fortalt ham det løbende de sidste 2 uger. Ikke desto mindre udbrød han noget så flot over mobilen – "hvis du finder noget lækkert, så bare køb det! Så giver jeg!" – okay rolig nu sugar daddy… men så trak han også i land og pointerede at det ikke måtte koste over 450.000. Hvis noget koster over 450.000 men er sat ned med 75 %, hvad er så den reelle pris? Og ER munthe+simonsens tøj vævet af rene diamant fibre??

Der er to ting jeg gerne vil brokke mig over i dag;

tøsebørn, og mænd med sokker i sandalerne. Det sidste først: hvorfor skal I have det at vide hvert eneste forår??? Er det ikke snart blevet gjort grin med i samtlige tv-serier, samtlige modeblade, samtlige film? Hvorfor skal man igen og igen være vidne til, at en eller anden genuine assclown spankulerer rundt med sine – i forvejen ikke for kønne – blege ankler i et par hvide tennissokker og så ned i sundhedssandalerne til 80 kr. fra matas? Jeg kan ikke have det længere og nu må I simpelthen styre jer!

Og tøsebørn. Åh jeg har for meget at sige om dette emne, men jeg kunne personligt godt bruge en ny bølge med girlpower, for jeg synes simpelthen der er for mange kvinder der finder sig i for meget. Som glatter ud og lægger låg på og er ren overflade. Som vil gøre hvad som helst for at holde hjemmefronten lun. Som siger undskyld når de bliver – helt berettiget – sure. Kvind jer dog op, tøser! Jeg får lyst til at uddele nogen smæk til sådan nogen typer – især hvis de har døtre! I har da for fanden et ansvar! Jeg vil til hver en tid modsætte mig den slags. Aldrig om der skal skabes en hel nation af nikkedukker, som tager hvad som helst fra hvem som helst. Åh jeg roder mig ud i ting jeg ikke kan forklare, nu… måske jeg skal finde en sang om emnet?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Mens vi venter på Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.