Min sande alder…

Okay, det her forklarer bare ALT!

Jeg har lige taget sådan en True age test på facebook, og på trods af at jeg svarer helt sandt på alle spørgsmål, også dem om at jeg vejer for meget og sover for lidt, så er reultatet følgende

Julie is really 8 years old – Bad result? Click here to take the quiz again!

Jeg er 8 år gammel. Mand, det forklarer virkelig alt. Betyder det så at jeg er helt utroligt sund, eller er der noget helt vanvittigt galt?? Mentalt, ja, der giver det også mening…

Jeg følte mig nu også ret ung i fredags, da jeg var ude at spise med mit livs lys. På nørrebros bryghus og sammen med resten af bestyrelsen for grundejerforeningen. Jo jo. I pænt tøj og med kontaktlinser og hele svineriet. Klara sov hos Iris og Moster Mette (som ps. har fundet en andel hun havde råd til og har købt den og er flyttet ind forrige weekend YAY) passede Agnes. Dét gik ikke helt efter planen, for Agnes vågnede og ville ikke sove igen. Men hun er nu også meget morsyg for tiden. I stedet sad hun med Mette i sofaen og så Gøgereden og faldt i søvn dér. Fint med mig, så længe ingen af dem græder når man ringer hjem, ikke?

Klara havde en fantastisk aften og festede med Iris til over 22 før de faldt omkuld. Så stod de tidligt op og spiste popcorn fra aftenen før til morgenmad. 

Lørdag var vi til 80 års fødselsdag hos min gudfar og han virker altså også yngre. Hvis jeg kan feste sådan når jeg bliver 80, så skal jeg ikke forlange mere. Han ligner mere en på 60. Og min mor så også ung ud til den fest. Så ung, at vi rendte ind i det samme gamle problem, hvor andre ikke tror på at hun er vores mor, men mener hun må være vores søster. Eller i det mindste vores fars nye unge kone nr. 2. Gode gener, venner, gode gener! 

I går aftes følte jeg mig dog tudsegammel, fordi jeg var til intro møde på Klaras kommende skole. Jeg ved virkelig ikke om jeg er parat til at have et skolebarn, men det er ligesom point of no return, for i skole det skal hun, og det rykker tættere og tættere på. Langt de fleste af mine tvivl omkring det med en stor skole blev manet til jorden og jeg fik et rigtig godt indtryk af skolen og af de fritidshjem der hører til. Tænk, de synger også morgensang på den her skole, og nede i indskolings afdelingen hvor 0- til 2. kl. holder til, har de deres egen legeplads og deres egne små haver. Og i den ene af haverne render der kaniner frit omkring. Dem bruger de i natur og teknik timerne. Klara elsker kaniner.

Det var lidt nedslidt og københavnsk, men det var hyggeligt og rummeligt og med en rigtig god stemning. Og alle toiletterne bliver renoveret inden næste skoleår.

Og hey, de sagde til mødet at når ens barn starter i skole, så er det ligesom om man selv starter i skole igen. Og det er vel også meget relevant, hvis man tager i betragtning at jeg kun er 8 år gammel?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Min sande alder…

 1. Annette von Pond skriver:

  Tillykke med det infantile resultat – hey… det kommer slet ikke bag på mig. Jeg blev 13! 😉

 2. Marina skriver:

  Jeg syndes simpelthen det var så grænseoverskridende da min ældste startede i skole. Det var ligesom hun blev taget fra mig og samtidigt var jeg noget så stolt af hende selvom hun jo sådan set ikke havde gjort andet end at blive større. Gad vide hvor gammel man er når man får det sådan?

 3. Anne skriver:

  Det lyder da rigtig godt med den skole.
  Jeg blev 18. Det er jo nærmest gammelt i det her selskab. På trods af at jeg er så sund, ikke ryger, ikke stresser og alt mulig andet frelst. Hm. Måske er det fordi jeg selv har et barn på 8. Så bliver man jo nok nødt til lige at blive så gammel at man faktisk kan være hans mor. Eller…

 4. Linda skriver:

  Altså jeg tog også den test for noget tid siden, og min alder blev 34 (jeg er 35). Så ved jeg ikke hvad der er værst, 8 år eller 34.
  Føler mig sq da ret ung stadigvæk og slet ikke på den etablerede-gifte-måde, som testen åbenbart mente jeg er. Hrmf.. ?

 5. malene Klejs skriver:

  Niks, Anne..18 år er ingenting.Jeg er jo en ren olding her. Er i virkeligheden 37 men blev kaldt 21 årig på true age, hviklet passede mig glimrende og bidrog til min selværdsfølelse og troen på en langt liv..indtil jeg læste dit indlæg, Julie..Jeg vil også være 8 år igen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.