Mirakler og en vinder

Jeg sidder og ser det der på DR om Karina. Og jeg er sådan en der netop ikke har kunnet tage stilling til organdonation, fordi jeg tror på mirakler. Det gør jeg, fordi de sker. Jeg går i princippet helt ind for organdonation og vil egentlig gerne donere mine ting. Men jeg vil gerne have en garanti for, at ingen tager fejl. At der ikke er noget at komme efter. At der ikke er nogen gråzone. Jeg vil have, at der skal være tid nok, så miraklet kan indtræffe, hvis det skal. At de ikke er så hurtigt ude med den endelige dom. At de også selv er åbne for, at de kan tage fejl… Kan de give mig sådan en garanti?

Nå.

Men der er blevet trukket en vinder af en gratis app fra Rosinante og det er Marie/Zpitzen, som gerne ville have noget Cirkeline. Tillykke. Send mig lige din mail, så sender jeg den videre til forlaget.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.