Mit nye barn og uventet pakke!


Ja, enten er hun stadig lidt halvsløj, eller også er hun da et helt nyt barn? Stoffer mener hun måske bare er vågnet op i morges og har tænkt – gad vide, hvordan det vil være, hvis jeg nu bare prøver at være heeeelt vildt sød og nem… gad vide, hvordan de så vil reagere?

Klara og jeg har bare haft den bedste dag mandag. Jeg må hellere beskrive den grundigt, for det er ikke sikkert der kommer flere af den slags. Hun har bare været så sød og rolig og afslappet hele dagen. Vi kom hjem fra fyn mandag morgen og det var tydeligt at hun var glad for at være hjemme. Hun smilede og var tilfreds. Så tog stoffer afsted i skole og vi hyggede lidt – hun på gulvet med sine ting og jeg med pc'en, som jeg jo havde savnet voldsomt på fyn 🙂
Så kom hun ind og fik en lur – næsten tre timer blev det til, hvor jeg fik lidt frokost og en snak på msn. Da hun vågnede ville hun gerne lege med mig, så det gjorde vi lidt. Så fik hun lidt rugbrød med avokado til frokost og vi læste reklamerne sammen. Så virkede hun lidt pylret, så vi lagde os på sofaen, og så LÅ HUN HELT STILLE i min arm og så melrose place i en halv time eller mere. Hun lå bare stille. I min arm. Stille og roligt. Hun vred sig ikke, hun baskede ikke med arme og ben, hun ville ikke ned, hun ville ikke hen over mig, spise mine briller, rode i mit hår eller noget som helst. Hun lå bare og slappede af med mig og så tv. Jeg blev faktisk helt bekymret for hende…
Men hun var så glad. Det var hun hele dagen. Smilede og lo helt tilfældigt af alt muligt. Nogen gange grinte hun bare når hun så på mig. Det var vildt dejligt, men også ret spooky, for det var jo slet ikke min Klara som jeg kender hende?? Er det sådan her andre med små børn har det? For så forstår jeg bedre at andre godt kan klare at være ene om dem derhjemme, og at ikke alle fædre må tage orlov. Hvis Klara var sådan hver dag, så tror jeg også godt jeg kunne klare at stoffer havde fuldtidsarbejde…
Han blev også rigtig glad da han kom hjem, og vi var så glade her, fordi vi havde haft sådan en god dag. Jeg plejer ellers at være mere end klar til at kaste hende i armene på ham, når han endelig vender hjem efter de lange studiedage (til 19.30)
Efter aftensmaden (som hun ikke gad spise – så kendte vi hende igen :-)) skulle stoffer lige telefonere og ryge, før han godnatpuslede hende, så da hun blev lidt pylretræt, så lagde jeg mig med hende på sofaen og så Hvem vil være millionær (jeg har været til fest med hende der vandt 250.000 kr!) og klara var så træt, så hun fik et bryst – og så faldt hun i søvn!! Midt i tv-larmen og på sofaen. Det plejer hun altså heller ikke at kunne koncentrere sig om. Så måske er hun stadig meget træt og halvsløj? Nu får vi se, hvordan tirsdagen bliver…

Jo – og så fik jeg en pakke mandag aften. Jeg ventede ikke noget, så det var lidt af en overraskelse. Men det viser sig, at det der klagebrev jeg skrev til O'Boy cacao/kraft foods dk for nogen tid siden, er blevet taget meget alvorligt. Jeg fandt jo en form for nullermand i min pulvercacao, og den har de så analyseret på et laboratorium (!!!) og fundet ud af at det var noget fiber fra emballagen. En fejl de aldrig før har set, så de håber det er et enestående tilfælde, men de har nu forbedret sikkerheden på deres anlæg… 🙂 Og så sendte de mig en skriftlig undskyldning og tre nye pakker pulvercacao og 4 forskellige slags chokolade, og et håb om at jeg fortsat vil være trofast kunde i fremtiden. Man skulle nærmest tro jeg var deres største kunde… ja, vi drikker da en del pulvercacao… men alligevel 🙂
Ja, det er måske barnligt, men jeg er vildt glad for den pakke og vildt glad for, at de tog mig alvorligt, uden at jeg skulle rende til et eller andet forbrugerprogram på tv eller gå til den slags ekstremer. Det havde jeg nok heller ikke gidet. Hæderlighed er bare sådan et turn on, ikke?
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.