Mobilsnak

Nu synes jeg det er længe siden vi har haft et godt gammeldags materialistisk indlæg her i bloggen. Ikke mere snak om naturalier og glæden ved at give. Nu skal det handle om, hvad vi vil have!

Jeg har f.eks. haft den samme nokia mobil i over 3 år nu. Det er da ikke normalt at have den samme mobil så længe, vel? Men jeg har elsket den, og jeg har ikke kunnet finde nogen værdig afløser. Alle mobiler er snotgrimme. Punktum.

Men den virker ikke helt perfekt mere. Den slukker oftere og oftere helt umotiveret. Den er skrammet og har mistet en del finish på hjørnerne. Som ny, så den sådan her ud:

Min fon

Champagne farvet og markedsført som værende business kvindens foretrukne valg. Whatever. Det var den eneste pæne i butikken. Og den mindste og mest diskrete. Det var min første og hidtil eneste mobil, og jeg ville bare have en pæn, lille, diskret en. Faktisk ville jeg helst ikke have en, men jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere kunne undvære en. Med alle de hemmelige elskere, og sådan…

Nå, men jeg har længe tænkt at det snart bliver nødvendigt med en ny. Så mine damer og herrer – NÅR jeg får et nyt job, så vil jeg også købe mig en ny mobil. Og det kan jeg sige med stor sikkerhed nu, da der endelig er kommet en på markedet som er pæn nok til, at jeg gider se på den og ses med den. Den her:

eventuel ny fon

L'amour kollektionen! Tag den! Tryk på billedet for mere info. Og den har kamera og det hele. Så mangler vi bare den faste indkomst, men det har da aldrig været en dårlig ting at være forberedt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Mobilsnak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.