Mobilsnak

Nu synes jeg det er længe siden vi har haft et godt gammeldags materialistisk indlæg her i bloggen. Ikke mere snak om naturalier og glæden ved at give. Nu skal det handle om, hvad vi vil have!

Jeg har f.eks. haft den samme nokia mobil i over 3 år nu. Det er da ikke normalt at have den samme mobil så længe, vel? Men jeg har elsket den, og jeg har ikke kunnet finde nogen værdig afløser. Alle mobiler er snotgrimme. Punktum.

Men den virker ikke helt perfekt mere. Den slukker oftere og oftere helt umotiveret. Den er skrammet og har mistet en del finish på hjørnerne. Som ny, så den sådan her ud:

Min fon

Champagne farvet og markedsført som værende business kvindens foretrukne valg. Whatever. Det var den eneste pæne i butikken. Og den mindste og mest diskrete. Det var min første og hidtil eneste mobil, og jeg ville bare have en pæn, lille, diskret en. Faktisk ville jeg helst ikke have en, men jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere kunne undvære en. Med alle de hemmelige elskere, og sådan…

Nå, men jeg har længe tænkt at det snart bliver nødvendigt med en ny. Så mine damer og herrer – NÅR jeg får et nyt job, så vil jeg også købe mig en ny mobil. Og det kan jeg sige med stor sikkerhed nu, da der endelig er kommet en på markedet som er pæn nok til, at jeg gider se på den og ses med den. Den her:

eventuel ny fon

L'amour kollektionen! Tag den! Tryk på billedet for mere info. Og den har kamera og det hele. Så mangler vi bare den faste indkomst, men det har da aldrig været en dårlig ting at være forberedt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Mobilsnak

 1. Lone skriver:

  Ved du hvad – min samboende kæreste ANER ikke hvad Narnia er! Jeg er simpelthen målløs, for det er da den største af alle fantasi-verdner….måske er det fordi han er over 40.
  Ang.de der nisser…har I ikke en kat der kan “komme til” at daske dem sådan een???

 2. Lone skriver:

  Og i øvrigt (nu har jeg nået at læse lidt længere ned på siden), så kan du da bare smutte indenom her mens du er på Fyn. Så kan vi rigtig sidde og give Universet, arbejdsgivere og nissemedbringere tørt på.

 3. Julie skriver:

  Sødt af dig Lone, men jeg tvivler på jeg får tid og frihed midt i al rødkålen. Kunne ellers godt bruge en seriøs omgang AH-tilsvining og noget kage 🙂

 4. Lone skriver:

  Mens vi er ved det, så kunne vi jo tage emnet “mænd når de er syyyyge” med i puljen. Kors, hvor er de dog ynkelige!

 5. kriss skriver:

  Nu vil jeg ikke ødelægge det hel for dig Julie, men det gør jeg jo nok alligevel. Min har også slukket spontant de sidste mange måneder. Faktisk gjorde den det allerede da jeg lige havde købt den, men så gik jeg op til Nokia (fordi lige dér udgave var ufsolgt og de havde en eller anden latterlig politik om ikke at bytte telefoner der ikke duede….). Nå men Nokia gav den et nyt batteri og opdaterede softwaren – og så kørte den igen – nu har den lige fået samme behandling, og jeg håber det virker denne gang også – så hvis du virkelig elsker den, så giv den en chance.
  knus

 6. Julie skriver:

  Men den er jo stadig ridset. Og har ikke kamera. Jeg tror godt jeg gad være sådan en, som satte små dårlige mobil fotos ind på min blog, som hverdagsdokumentation. Men altså – skal jo alligevel have job først.

 7. Rie skriver:

  Ej, hvad koster den?? Mobilen? Ved man det?? Nøj, gid man kunne nå at ønske sig den i julegave. Den er sikkert megadyr, så når jeg engang får råd, så kan man nok ikke få den mere. Årh Typisch!

 8. Rie skriver:

  Nå, den findes slet ikke i butikkerne endnu, ser jeg lige. Phew, GODT man ikke nåede at ønske sig den til jul, så.

 9. Kirsten skriver:

  Hej Julie.. Jeg har i sidste uge(håber stadig ikke manden læser med her..) været ude på mobilmarkedet og handle. Det er godt nok en jungle uden lige. Nå men det jeg vil sige er, at min også er mega meget enormt ridset, men der findes faktisk sådan nogle covers, man kan skifte med. Og så er det jo smart nok at kunne sige, at man har kamera – det har jeg da selvfølgelig, men jeg bruger det bare aldrig. Jo jo.. til en enkelt fest havde jeg det fremme, men kun for at forevige en dejlig fyr 😉
  Nu må jeg lige hjem og skifte angulus ud med stiletter. – Det er ved at være julefrokosttid og jeg bliver slet ikke til at kende igen.

 10. Malene Jensen skriver:

  nøj godt du viste de her seje mobiltelefoner, nu ved jeg godt hvad jeg skal ønske mig i fødselsdagsgave i starten af det ny år.
  Øv den først udkommer i starten af 2006……. så den kan jo ikke ønskes i julegave
  Malene

 11. Sanne skriver:

  Hmm først må jeg lige indskyde at det jo stadig er muligt at købe et nyt cover til den du har unge dame!! Min er lige gået fra lyserød til champagne og den er så fin så fin og helt som ny. Så er der jo også det lille trick med elastikken som jeg lærte dig – så slukker den altså ikke!! Dernæst: Ja ok jeg er på, den telefon er da lige til at æde – hvornår skal vi have ny og kan man få mængde rabat og tror du at de giver penge for de gamle ligesom komfurer???

 12. Rie skriver:

  Nåhm her jeg….igen. Blærerøven/efteraberen/kald mig hvad du vil. Min mor arbejder på Nokia, ikk’, og jeg har lige fået lov at låne en af de mobil-fætre, dér! Ej hvad…misundelig nu?? Nå, men det er forbudt at bruge den. Må kun låne den med hjem, hvis jeg lover ikke at bruge den. Nokia flipper hvis jeg bruger den. Jeg må kun kigge på den. Røre den. Tjekke menuen. Gå på cafe. Hive den op af tasken. Få andre til at tro jeg er trendy, selvom mobilen ikke bipper. Huske at få den ned i tasken igen når jeg går. Nokia flipper hvis den ikke bliver afleveret igen. Villig til at give en mobilanmeldelse når jeg får fingre i den. For selvom man ikke kan bruge den, så kan man vel godt fornemme om det er gode eller dårlige sager, man har med at gøre, ikke sandt!?

 13. Julie skriver:

  Kæft, Rie, du er så TRENDY! Du aflægger bare FULD rapport efter endt cafebesøg med den mobil! Vi vil høre alt om blærefaktor, opmærksomhedsfaktor og herlighedsfaktor. AAAAlt. Hils lige din mor og kys hende god jul. Og sig til, hvis hun mangler en tester mere. Jeg LÅVER ikke at bruge den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.