Mr. News og Dr. Effektiv

Så drømte jeg så i nat, at jeg blev bedste venner med Steen Bostrup. Det er sært nok i sig selv, men at han også er død, synes jeg gør det lidt spooky. Jeg kan ikke regne ud, om der er en dybere mening med det? Jeg savner korrekt sprog i min hverdag? Jeg mangler nyheder – Mr. News? Eller – aaaaarrrggghhh – det ER en dreng jeg venter, og nu er det Steen Bostrup der skal genfødes????

Mr. News

I drømmen var jeg på biblioteket, og alle troede jeg var på arbejde, men det var jeg jo ikke, for jeg var på barsel, og jeg gad bare ikke svare på alle deres spørgsmål. Så pludselig var Steen der, og han var bare så venlig. Vi talte sammen om alt muligt og connectede virkelig. Soulmates! Jeg var så nødt til at gå fra ham, fordi jeg skulle til fest, men det havde han stor forståelse for, for sådan var det også i hans ungdom. Senere kom han lige forbi og mødte mine forældre, og det hele var bare så harmonisk og roligt og trygt, at jeg næsten savnede ham, da jeg vågnede. Steen var bare min bedste ven nogensinde!

Ellers er det hyggeligt og lidt sært at sidde herhjemme alene nu. Da jeg gik på ferie i december var Klara jo meget hjemme, og så var det helligdage og stoffer var også hjemme. Nu er det hverdag igen, og de er for længst taget af sted, og jeg sidder her og er rigtigt på barsel. Helt alene. Og det regner.

Men man skulle da være et skarn, om man ikke kunne få det bedste ud af en md. med god tid og fred og ro. Jeg har således allerede sorteret lidt mere babytøj, og besluttet hvad der manglede, og så også liiiige fundet lidt lækkert på nettet, på udsalg. På Filabel og på HouseOfKids. Se lige, fra økologiske Serendipity og til halv pris:

serendipityserendipity

Jeg kan bedst lide de der dragter til et lille barn, fordi de ikke skiller på midten. Jeg får gåsehud, når jeg er ude, og ser et lille barn på armene af nogen, og så når de løfter det på den måde, så skiller det på midten og den lille bitte mave og ryg må fryse! Uden at forældrene altid opdager det. Jeg er sådan en nazi-mor, der konstant stopper undertrøjer ned i bukser, og trækker strømper op og bukser ned. Ingen bar hud er tilladt på mine børn. Ud over hænder og ansigt, forstås.

Jeg er også meget begejstret for den her dragt fra Norlie, men den er lidt dyr, selv nedsat… tænker lige over det nogle minutter endnu…aj, for den er også kun på udsalg i str. 3-6 mdr. og større, og så bliver det for varmt til den, fordi der også er noget uld i. Hm. Men hvis nogen finder den i str. 0-3 mdr. på udsalg, så sig lige til!

Norlie

Ellers er der bare sket så meget med mit hjem. Først og fremmest er der sket det, at ham den anden er holdt op med at ryge. I 2 mdr. nu. Jeg er lykkelig for det, af utroligt mange grunde. Han bliver sundere og lever forhåbentlig længere. Han stinker ikke mere. Hans hud er meget pænere. Han sparer en formue. Han udskiller ikke giftige partikler i nærheden af mine børn. Han er nemmere at kysse.

Og så har det også forårsaget, at han er blevet SÅ effektiv. Han kan simpelthen ikke sidde stille. Der skal hele tiden laves noget. Lamper bliver hængt op, ledninger bliver fastgjort til vægge, hylder er malet og sat op i køkkenet, klapbord er malet og skal snart sættes op. Guldfliser bliver malet på fredag, når Klara og jeg ikke er hjemme. Vi skal til Sverige på en overnatning og se min mosters nye sommerhus. (Som ps er en vildt god ide! Kun 1,5 times kørsel fra Kbh.) Hvis han bliver ved med at have det sådan her, så er der snart ikke flere ting han kan male eller hænge op. Og SÅ kan man få ham til at vaske gulve og trapper og vinduer! Yay!

Men det smitter også, med den effektivitet, og så begynder jeg at flytte om og lave babyhjørne og smide ting ud og sortere og rydde op osv. Indtil jeg får plukveer og ligger mig ned. Jeg synes, jeg får rigtig mange plukveer efterhånden. Flere end da jeg ventede Klara, men det er måske meget normalt 2. gang. Man er jo lidt mere slidt og man har også mere at lave med et barn i forvejen. Og nu er der kun 6 uger til termin. Kan I fatte at det er gået så stærkt? Det er jo lige om lidt!! Kan reelt sidde med skrigeunge i armene og tårer i øjnene hver dag snart! Hurra for mig!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Mr. News og Dr. Effektiv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.