Muffins!!

Nå. Men jeg har jo sådan set aldrig bagt en kage før. Eller mange små kager. Jeg har bagt boller og pizza og brød. Men ikke noget sukkerværk.

Før NU. Tadaaaaa. Hausfrau-barsels-sindssyge slår til igen. Måske skyldes det, at jeg var både bedøvet og i chok (sidstnævnte pga prisen) efter et tandlæge besøg i dag. Der er nok noget om den der gamle talemåde “en tand per barn…”

Og i morgen skal Klara fejre sin fødselsdag i børnehaven og det kommer til at ske med manér. Ikke ligesom sidste år, hvor jeg havde to æsker flødeboller med. Eller året før det, hvor jeg havde købt chokoladekage i føtex bageren og banket lidt på den og strøet flormelis over og lagt den i min egen bradepande, så den så hjemmelavet ud… jeg er SÅ meget ovre det der faker-stadie. 

Nu har jeg bagt muffins. Fandt en grund-dej på nettet et sted og tilsatte på eget initiativ hakket hvid chokolade og vanilie fra ægte vaniliestænger. Og pyntede med hvid glasur og lyserøde sukkerdimser. Godt det ikke er mig, der er pædagog i den børnehave i morgen, 20 min efter indtagelse af de her små hidsige bomber… jeg klyngebomber børnehaven med sukker.

Ja, og ud over at de faktisk ser okay ud, så smager de faktisk virkelig virkelig godt. Det kom egentlig lidt bag på mig. Så meget havde jeg ikke turdet håbe på. Her udpeger Klara den bedste!

før

Og her har vi pyntet dem:

efter

Så YAAY for mig! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Muffins!!

 1. Kriss skriver:

  Hmmmmm du har meget at lære:)

 2. julie skriver:

  Øh ja? OM hvad måske? Lær mig det da!

 3. Karen skriver:

  Du er meget inspirerende! Men jeg kan jo undskylde mig med at jeg ikke er på barsel 😉

 4. kriss skriver:

  Hmm ja, jeg er jo heller ikke verdens mester vel:) men lidt har man da lavet gennem tiderne – og også noget der definitivt indeholdt mere sukker end det der:) smartlogs muffins dronning finder du her:http://zpitzen.smartlog.dk/ – ellers kig på min HP under kager – der er et lille udvalg. På lørdag bager jeg nogen fine chokolade nogen med sølvkugler 🙂 de er nok lidt retro agtige

 5. Tillykke med din kagedebut – fedt fakestunt i øvrigt! Prøv lige at forestille dig, hvor langt jeg er nået ad bagekunstens snoede og svært fedende vej, jeg er på 3. barsel! Igår bagte jeg nogle skønne havregrynskager (mormors gode gamle opskrift), og jeg jagter i skrivende stund de sidste to rystende kager på kagedåsens bund…..ammenam….må have mere!!

 6. julie skriver:

  Årh de lyder også gode… er de nemme? skal vi have opskrifter??

 7. Mira skriver:

  der er vist een der har læst de første sider af Kvinde på spring….aner man lidt inspiration…en lille intertextuel reference…;o)

 8. julie skriver:

  De første sider?? Har da læst hele bogen maaaaange gange!

 9. Mira skriver:

  Me too;o) Har den stående hjemme på reolen i både den engelske og danske version. Der er faktisk en del der går tabt i oversættelsen – opdager man når man får fingre i den engelske.
  Nu bliver jeg jo pludselig overmandet af nysgerrighed: har du hugget fake-bage ideen hos hende? – eller havde du opfundet den helt selv og uafhængigt?

 10. julie skriver:

  Jeg huggede den fra hende 🙂 Jeg tænkte, hvis de kan i litteraturen, så går den vel også i virkeligheden. Det gjorde den også. Men faktisk stoppede jeg med det efter en gang, hvor jeg havde “min” kage med på arbejde og nogen spurgte efter opskriften… hahaha. pinligt.

 11. Anette skriver:

  jeg roste pølsehornene til sommerfesten i vuggestuen – de var virkelig gode! og bad om opskriften, den ville hun tage med til mig. Først et par uger efter da jeg nærmest havde glemt det fortalte hun mig at det var quickbolle-æske fra Netto. Det sjove er bare at hun ikke med det samme sagde det, får mig til at tænke at jeg fremstår lidt for urte-jeg-gør-det-på-den-grundige-måde-agtig! Og ok, skal også øve mig i ikke at gøre alting selv og helt fra grunden, jeg troede bare ikke det kunne ses…

 12. julie skriver:

  Ja helt ærligt Anne. ALLE ved hvor nemt det er at fiske med baby på hoften i ringslynge! ALLE! ALLE ved det!!! Bare kom i gang!

 13. Anne skriver:

  Aaaahahaha! Du er for sjov. Eller også er det bare fordi jeg så meget kan kende mig selv i det fake-hjemmebagt-chokoladekage-stunt. Har personligt præsteret at optø dybfrosne fisk fra Royal Greenland, og pakke dem ind i avispapir, fordi de skulle medbringes til noget tam-tam hos virkelig råvarebevidst kollega. Men det er selvfølgelig fortid. Jeg er jo også på barsel, og skal jeg bruge fisk nu, fanger jeg dem naturligvis selv. Det manglede da bare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.