Muffins!!

Nå. Men jeg har jo sådan set aldrig bagt en kage før. Eller mange små kager. Jeg har bagt boller og pizza og brød. Men ikke noget sukkerværk.

Før NU. Tadaaaaa. Hausfrau-barsels-sindssyge slår til igen. Måske skyldes det, at jeg var både bedøvet og i chok (sidstnævnte pga prisen) efter et tandlæge besøg i dag. Der er nok noget om den der gamle talemåde “en tand per barn…”

Og i morgen skal Klara fejre sin fødselsdag i børnehaven og det kommer til at ske med manér. Ikke ligesom sidste år, hvor jeg havde to æsker flødeboller med. Eller året før det, hvor jeg havde købt chokoladekage i føtex bageren og banket lidt på den og strøet flormelis over og lagt den i min egen bradepande, så den så hjemmelavet ud… jeg er SÅ meget ovre det der faker-stadie. 

Nu har jeg bagt muffins. Fandt en grund-dej på nettet et sted og tilsatte på eget initiativ hakket hvid chokolade og vanilie fra ægte vaniliestænger. Og pyntede med hvid glasur og lyserøde sukkerdimser. Godt det ikke er mig, der er pædagog i den børnehave i morgen, 20 min efter indtagelse af de her små hidsige bomber… jeg klyngebomber børnehaven med sukker.

Ja, og ud over at de faktisk ser okay ud, så smager de faktisk virkelig virkelig godt. Det kom egentlig lidt bag på mig. Så meget havde jeg ikke turdet håbe på. Her udpeger Klara den bedste!

før

Og her har vi pyntet dem:

efter

Så YAAY for mig! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Kommentarer til Muffins!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.