muligheder, muligheder?

Har snakket med pladsanvisningen – de har en plads i udbud i f/s rosa – lige den vi gerne vil have. Men der er nogen som skal sige nej først. De har haft budet i 6 dage, så pladsanviseren vil vente til fredag, så de har haft deres 8 dages chance til at takke ja. Please, please, please – lad dem sige nej nej nej! Hvis de gør det, så ringer den søde hjælpsomme pladsanviser dame på fredag og siger, at pladsen er min. Den vil du virkelig gerne have? sagde hun – jeg skal nok tænke på dig, sagde hun!
Hvis vi får den, så kan klara starte i vuggestue på mandag!!!
Og så kan jeg sige ja tak til flere timer på mit arbejde.
Og jeg kan begynde at søge andre deltidsjobs til at have ved siden af, så jeg kan tjene flere penge selv og slippe ud af a-kassen grumme kløer!
Har overvejet at søge et deltids sælger-dame job i magasin. Jeg har da masser af erfaring med service og kundepleje – hallo – hvad laver jeg lige hver dag?? OG der er personalegoder! Rabat, rabat, rabat! 🙂

Ja, så det var da et spændende indlæg i dag, ikke?

Og det næste bliver også spændende, for det kommer til at handle om rytmikfraktionens planlagte tur til en ødegård i sverige – med børn, men uden mænd!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.