Musthaves

Før jeg blev gammel og træt havde jeg abbonnement på Costume, Woman, Cosmo, Eurowoman og flere af de andre, nogle samtidlig, andre på skift, men der kom altid en masse nye blade. Og jeg elskede dem. Indtil jeg ændrede mig, og de ikke gjorde.

Først røg woman, fordi jeg gad simpelthen ikke blive ved med at læse den samme artikel om, hvordan man giver en mand et blowjob på 27 forskellige måder. Efter to børn tror jeg nok, jeg har styr på den del af mit liv. Så røg de andre stille og roligt. Costume var det jeg holdt fast i længst, for jeg synes det er et rigtig godt blad. Jeg kan godt lide at de koncentrerer sig om mode og ikke blander alt muligt andet livsstilshejs ind i det. Men til sidst røg det også. Jeg orkede ikke at læse om alle de dyre ting, som jeg ikke gad rende rundt og lede efter, ikke kan passe længere og ikke kan bære i en livsstil med to børn og for lidt tid til ting der skal håndvaskes, hæle osv. På en måde var det også mere aktuelt da jeg arbejde på biblo ved strandvejen, end nu, deroppe i provinsen. Der er en anden dresscode.

Men nogen gange køber jeg et magasin alligevel. Og altid når Costume kommer med deres nye tendenser for årstiden og et catwalk tillæg. Så jeg kan se, hvad jeg skal gå efter. Og især dette forår, hvor jeg skal en uge til London i maj og også får lidt tid til shopping.

Og så endte jeg alligevel i noget bitterhed, men det er åbenbart der, jeg ender i denne uge. Jeg læste artiklen “Det må du have denne sæson, hvis du er…” og så er valgmulighederne Girly feminin, Sporty casual, Minimalistisk klassik eller Sexy glamourøs. Jeg mener, Sexy glamourøs?? Seriøst? As if.

Jeg tænker – hvor er “Det må du have denne sæson, hvis du er … chubby småbarnsmor med rande under øjnene og sofaen fastmonteret på røven”. Den mangler synes jeg, den valgmulighed. Så den kommer her.

Musthaves this season, hvis du er chubby småbarnsmor med rande under øjnene og sofaen fastmonteret på røven:

Til stor glæde og fornøjelse for mange af os, vil det også dette forår og sommer være i orden at gå i posede, pyjamasagtige bukser. Du kan godt gemme dine Liberty posebukser, men du kan også investere i nye. Gå efter neutrale farver som nude, grå, beige, eller vælg de mange friske pasteller der bliver hotte i år. Grafiske mønstre vil også stadig være in.

Bukser fra Daisy. Men de er altså også nemme at sy selv, bare find noget bomuld.

bukser 

Cardiganer.

Jeg eeeelsker cardinganer. Mens man stadig ammer er de nemme at knappe op og hvis man har en top inden under, som man så hiver op i, så vil cardiganen stadig dække din ryg og din muffindelle. En cardigan med en top under er også mindre varm og klaustrofobisk end en bluse, hvis man sveder pga amme/hysteri/raseri hormoner.

Denne her er i den helt rigtige neutrale forårs farve, og så er det lækre naturlige materialer som mohair og uld – og bemærk knapperne er kun foroven – der er aldrig noget der vil stramme over maven her. Du kan også bruge den, hvis du bliver/er gravid. Eller bare ligner en i 6. mdr. generelt. Det er vi jo nogen der gør.

Cardigan fra Rabens saloner, set på www.youshehe.com

cardigan 

Rützou – mit yndlingsmærke, se på www.styledeluxe.com

fin 

Hjemmestrikkede uldsokker.

Et musthave i enhver mors gardarobe. Du går mil efter mil med den barnevogn, og du vil ikke have kolde tæer. Uldsokker er svaret på alle dine bønner. Du kan også tage dem på i seng, så du ikke fryser på tæerne alle de gange du skal op om natten og tage dig af dine børn. Det er også behageligt for din mand, som så ikke bliver revet af dine lange, uklippede tånegle, når du sparker ham fordi han ubesværet sover videre. 

Har du ikke en bedstemor, mor, svigermor eller andet der kan strikke sokker til dig, kan du enten forsøge at blive en del af den voksende gør-det-selv trend og lære det, eller du kan finde dem på nettet. En hurtig google søgning viser, at de fleste af de sokker der er til salg via netbutikker er til børn, f.eks. på den lækre side www.mormor.nu Men på trendsales kan man få nogen strikket i sin egen størrelse.

sokker 

Tørklæder

De rigtige accessories tager som bekendt flere kg. af din vægt. Den rigtige taske fjerner enhver opmærksomhed fra deller og hår ud af næsen, og det rigtige tørklæde kan skjule både kalkunhals og kyllingebryst.

Jeg har selv et langt, tyndt lilla et i cashmir og selv om det er dyrt, så kan det godt betale sig med kvalitet i den afdeling, for du kan bruge det år frem, hver dag. Jeg er vild med det her fra Rabens Saloner, fordi det er i tyndt bomuld og vil kunne bruges til sommer også. Jeg kan godt lide farven, men jeg ved ikke rigtig om den vil klæde mig. Kommer nok an på, om man får noget sol snart.

påskeæg 

Rützou – sommergrå med hindbærfarvet tryk

namnam 

Tunikaer

Tunikaer er gode, fordi de som regel er løse i det, eller i a-facon, og de kan skjule ret meget. Med et par leggins under kan du stadig vise dine gode ben frem (selv om de virkelig uheldige af os også får fede efterfødselsknæ) og så synes jeg, de fleste tunikaer er ret nemme at dresse både op, til fest, og ned, til mødregruppe arrangementer og hjemmedage.

Denne her fra Rützou rammer flere gode punkter. Den er moderne pga det grafiske print og farverne – gul er stadig den nye lilla – og så vil printet i den grad tage opmærksomheden fra din mave og dine sorte rande under øjnene. Samtidig med at v-halsen er god til at fremhæve hvad der nu er tilbage af dine slunkne bryster. Ammer du stadig, kan du oven i købet få en fantastisk kavalergang i den her.

Set på www.styledeluxe.com

tjah, hvorfor ikke?

Toppe

Det er vigtigt med mange toppe. Og det er vigtigt, at de er lange. Du skal have mange, fordi der konstant er nogen der gnider mad ud på dig, tørrer snot af i dig, tisser på dig eller afprøver fingermalings-håndaftryk. Og de skal være lange, fordi det ikke er moderne at vise mave mere (farvel og tak, 1994) og fordi du ikke kan lide at fryse på din delle eller din lænd.

Denne her er fra Whiite og er pæn. Stjerner er stadig in. Set på www.agusta.dk

tiptop

Men ellers er der jo rigtig mange gode basistoppe at få. Bare husk at vælge dem lange og i forskellige farver.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Kommentarer til Musthaves

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.