Nå…

Man må vel hellere til at melde sig ind i samfundet igen. Er måske nok mentalt stadig på ferie. Og jo, Kirsten, jeg nåede at blive rød, fordi solen begyndte at skinne om søndagen og ikke er holdt op endnu, og jeg havde ikke solcreme med og vi var jo til søs. Så reflekterer vandet solens stråler og man bliver meget mere brun. Hvilket jeg så er nu. Selv om jeg fandt et apotek i Ærøskøbing og købte noget faktor 30 – mest til Klaras lille næse.

Vi startede med Strynø, tog derfra til Birkholm, og så en shoppedag i Ærøskøbing. Derfra til Avernakø, hvor vi lå i Korshavn, som simpelthen er mit mest perfekte Sommer-I-Danmark sted. Så bliver det ikke mere sommerland-idyl, hvis I spørger mig. Fred og ro, duftende kornmarker, blåt hav, varm sol og intet i verden man skal nå eller bedrive. Jeg kunne nemt se mig selv bo på sådan en ø med 80 fastboende, hvis jeg ikke havde børn i soon-to-be-skolealderen. Måske som senior? I Korshavn kan man leje en vakkelvorn cykel hele dagen for 15 kr. og så kan man cykle fra den ene ende af øen til den anden på omkring 20-30 min. Det gør vi altid, og så stopper vi både ved den lille købmand og ved den anden havns iskiosk og køber is. Fra Korshavn sejlede vi videre hjem til Lundeborg, op gennem Svendborgsund. Mit fødeland er smukt, smukt, smukt!

Og så så man lige mig i Stella Nova nederdel og Rützou top og bare beskidte fødder, kravlende rundt på en træbro og fiske efter tangsnarrer og hundestejler og krabber, med et net min far havde købt til Klara… Var det 9 eller 29 jeg fyldte i juni? Men hvis man ikke skal udnytte det at have et barn til selv at lege, så ved jeg da slet ikke hvad man skal med de små barylere? Personligt har jeg mest fået barn for at legalisere min trang til at bygge med legoklodser og altså fiske med net fra sommervarme kampestens bolværk… Jeg fangede også meget mere end min søster!

Købte 2 kg. friskfangede rejer for 80 kr. fra Brødrene Mortensen på Birkholm onsdag morgen og spiste dem samme aften i Ærøskøbing. De er herresmå de sataner, og det tog 3 voksne mennesker omkring 2½ time at pille dem allesammen. Der må have været omkring 1000? Og de var spist på en halv time og 1½ skive franskbrød 🙂 Så tror da pokker det koster 100 kr. for 100 pillede gram der henne i Hellerup…

Har ellers haft travl dag i dag. Startede på kursus i AF regi i morges, og det er rigtig godt. Det er noget der hedder Netværksstedet, og jeg tror det er det spark i røven jeg mangler for at turde afprøve nogle af mine hemmelige/mindre hemmelige drømme. Fik lov til at gå tidligt, fordi jeg havde den jobsamtale kl 13.

Og den gik rigtig godt. Da jeg gik derfra, forstod jeg næsten på hende at jeg nok havde fået det, men hun skulle lige snakke med en til, hun havde en aftale med. Hmm. Måske var hun bare en af de her typer som helst vil være sød ved alle og ikke kan lide at gøre nogen kede af det? I hvert fald ringede hun så omkring kl 18 og sagde, at hun lige ville prøve hende den anden her et par dage og snakke lidt mere med hende, men måske gik det ikke og bla bla bla – så jeg føler mig ikke helt afvist. Hun ville ringe igen om nogle dage… Men altså… er det ikke bare kujonens måde at sige nej tak på? Vi må vente og se. Det er i en ret lækker butik, og hun skrev 24-30 timer om ugen i opslaget, så derfor tænkte jeg, at jeg kunne have det ved siden af mit andet job. Og jeg sagde helt klart, at hvis det ikke gik, eller hvis hun havde mere arbejde end de 30 timer til mig, så ville jeg vælge hende, fordi jeg vil have noget jeg kan leve af nu. Men nu vil hun så prøve en eller anden 19 årig, som ikke har andet at lave – her loss, siger jeg bare 🙂 På en måde er det ok, for at stå i en butik er jo ikke mit drømmejob. Jeg ville bare gerne være selvforsørgende. Men jeg tror måske det der kursus kan skubbe mig den vej jeg virkelig skal. Glæder mig på en måde helt til at skulle derhen i morgen igen.

Fik også prøvet støvler, som jeg ikke kunne passe – heldigvis – 1700 sparet der! Og fik afleveret min flade cykel til en reperatør, og besøgte også lige mit arbejde, når jeg nu var i Hellerup. De er nu så søde. Flere af dem havde genkendt mig i politiken i søndags, i søndagsliv sektionen, hvor der var en artikel om Karins cafe, som jeg var medvirkende til at hun fandt på. Og jeg tænker – måske skulle jeg bruge lidt flere kræfter på at skubbe til mine egne drømme, end til andres?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Nå…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.