Næsten som weekend

Det er da pænt ærgerligt, at ens underbo flytter, når han nu er typen der, for det første har slået ens græs – to gange – i dag! Og for det andet tilbyder én en stor gin- tonic på terrassen, når man kommer smadret hjem fra kursus i materialevalg og accession, kl 16.30, med to børn på slæb.

20120430-175649.jpg
Og så har han plantet den her, ved hoveddøren

20120430-175727.jpg
Og jeg har lige hevet de her op omme i haven! Så skal der laves saft til hele matriklen!

20120430-175824.jpg
Er det bare mig, eller lugter den her mandag lidt af fredag? Og jeg HAR fri i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Næsten som weekend

  1. Maria skriver:

    Det er det bedste mandag i 2012, indtil videre. Sol, varme, gode naboer (mine har givet mig rabarberkompot og en solbærbusk), men jeg må sige, din nabo slår dem med flere længder, G&T og så nyslået græs.

  2. carina skriver:

    tænk jeg troede du have en midaldrende kvinde til underbo? nogen gange så kommer der åbenbart detaljer på fra den frie fantasi

  3. carina skriver:

    nåhhh, en ordenlig en af slagsen forstår man, en der ved at man kommer langt med en GT og lidt havearbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.