Nåmmen

Jeg har så helt glemt at skrive, hvordan det gik ved den tandlæge. Det gik fint.

Okay, så uddyber jeg det. Jeg troede bare de skulle træne med den maske, men det gik så fint at der pludselig blev sat lattergas til og så var de i gang med at lave en midlertidig fyldning i de to bagerste kindtænder. Klara tog det så fint. Hun lå bare og kiggede og prøvede at snakke videre hele tiden. Hun blev ikke direkte fjollet af lattergassen, men hun blev helt sikkert afslappet og lå bare med åben mund. Bagefter var hun lidt svimmel i et par minutter, men så var der ikke mere. Jeg var så stolt af hende. Vi skal til kontrol engang i december.

Bagefter var vi sammen med den gamle mødregruppe, og det var så dejligt, som altid. De to af dem har små babyer igen nu, og normalt er jeg ikke så skruk, men de der to var meget overbevisende. Virkelig søde. Og stille og nemme. Og ret pæne. Kan godt være man alligevel skal gøre det en gang til, hvis man ellers kan distancere sig fra de 9 mdr. med alien ombord og de forskellige rædselsfulde elementer ved en fødsel. Hvorfor kan man ikke bare bestille en færdig 3 årig?

Om aftenen åd vi os en pukkel til i sushi, hjemme på amager, hos Anna. Jeg tror aldrig jeg har spist så meget sushi. Det var ligefør jeg fik for meget, og jeg tror godt jeg kan gå nogen uger uden nu. Stoffer påstår han aldrig mere vil have det, men den er god med ham. Han kan altid overtales.

Weekenden står på fyn og afslapning. Min far har fødselsdag og vi skal have vinterdæk på bilen. Jeg skal til Svendborg og shoppe en ganske lille smule. Måske. Nå. Er uden humor i dag. Farvel.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

One Response to Nåmmen

  1. Lone skriver:

    Det gad jeg da godt….. shoppe i Svendborg, jaaaah.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.