Når alle andre har ferie

er jeg på arbejde. Det er så typisk. Jeg ved ikke, hvorfor det altid ender sådan? Er jeg meget dårlig til at planlægge min ferie? Har jeg bare ikke forstået noget som helst?

Nu sidder jeg her og svder, og det er altså ikke fordi jeg på nogen måde vil klage over den ferie jeg har afholdt, for den foregik også i godt vejr, men det føles … forkert … at sidde her og svede helt alene. Man er også næsten alene på ring 3 om morgnen.

Ude i udlånet er jeg så ikke alene. Dér opholder alle feriegæsterne sig. Mand, det er sommerhusområde det her. Og de har alle sammen badetøj på og er viiildt laid back i klip klappere og røde næser. Og når de ikke er her, eller på stranden, så er de tilsyneladende i Netto? Jeg er i hvert fald holdt op med at handle dér – jeg kan ikke længere nå det i en frokostpause, med de lange køer der er.

Jeg siger bare, at jeg godt kunne bruge 3 uger mere. Det er det, jeg siger.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Når alle andre har ferie

 1. Liza skriver:

  Min ferie falder også altid efter de andres, så jeg ender altid med at være mutters, når ikke vi lige er i Jylland eller på Bornholm eller… 🙂 Så hører jeg om hvor sjovt veninderne har haft det og så føler jeg mig bare SÅ uinteressant og kedelig, hmmm…:-(
  Jeg har sidste dag i morgen og så har jeg fri i 3 uger, pyyyh… Jeg ved heller ikke hvor energien skal komme fra mere…?
  Håber du overlever alt savsmuldet og strandgæsterne og køen i Netto 🙂
  Knus, Liza!

 2. Julia skriver:

  jeg troede jeg kunne holde ferie i år. Har i stedet brugt tiden på at være syg, og er nu kummefryserbleg, bagefter med arbejdet, foran med dårlig samvittighed og NUL ferie. Holder ikke en meter.

 3. julie skriver:

  Julia – til gengæld kan du se frem til en road trip med mig her d. 26. og DET bliver dit livs ferie, kan jeg godt garantere!

 4. Lis skriver:

  Åh, Julie. Dét kender jeg kun alt for godt! Jeg har heller aldrig ferie samtidigt med alle de andre. Vi plejer at have det efter. Også i år. Sikken jeg længes mod august.
  Og så glæder jeg mig jo rigtig meget til at se dig lige om snart:)

 5. Anne skriver:

  Håber at det i det mindste kan være et lyspunkt, at du fik det gode vejr! Jeg løber rundt og pakker gummistøvler og spil og farver, med udsigt til 14 dage i sommerhus i pisregn ved Vesterhavet. Det kan selvfølgelig blive hyggeligt nok, men altså – åh, jeg håber at den vejrudsigt pludselig viser sig at være HELT forkert.
  PS: Kan jeg stadig nå at springe på d. 26.? Havde egentlig tænkt at en køretur fra Blokhus til Odense var alt for langt, men hvis det nu står ned i tove hele ugen, så kunne det måske være meget godt med en familie-time-out…

 6. julie skriver:

  IH Anne – du SKAL springe på d. 26. Der har været et afbud eller to, så jeg tror kun alle vil være glade for at du kommer! Jeg vil i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.