Når alle andre har ferie

er jeg på arbejde. Det er så typisk. Jeg ved ikke, hvorfor det altid ender sådan? Er jeg meget dårlig til at planlægge min ferie? Har jeg bare ikke forstået noget som helst?

Nu sidder jeg her og svder, og det er altså ikke fordi jeg på nogen måde vil klage over den ferie jeg har afholdt, for den foregik også i godt vejr, men det føles … forkert … at sidde her og svede helt alene. Man er også næsten alene på ring 3 om morgnen.

Ude i udlånet er jeg så ikke alene. Dér opholder alle feriegæsterne sig. Mand, det er sommerhusområde det her. Og de har alle sammen badetøj på og er viiildt laid back i klip klappere og røde næser. Og når de ikke er her, eller på stranden, så er de tilsyneladende i Netto? Jeg er i hvert fald holdt op med at handle dér – jeg kan ikke længere nå det i en frokostpause, med de lange køer der er.

Jeg siger bare, at jeg godt kunne bruge 3 uger mere. Det er det, jeg siger.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Når alle andre har ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.