nårh ja forresten

Synes nok der var noget jeg havde glemt at skrive – sælger skrev under i dag… Vi overtager pr. 1.6. og går så i gang med projekt istandsætning og flytter så hurtigt som muligt.

Jeg har tænkt lidt over, om man mon kunne leje den her ud på md's basis eller noget, når vi er flyttet. Hvis nu det trækker ud med at få den solgt. Men jeg ved ikke, hvordan reglerne er omkring den slags. Det kunne man vel finde ud af. Det skulle så ideelt set være til en, som gerne bare vil leje for en md af gangen, f.eks. en studerende som skal flytte til Kbh og som synes, det er nemmere at finde en permanent bolig, når man har en base her. Og det skulle være en man kunne stole på ville holde det pænt og ordentligt, så det ikke ligner fæces, hvis der nu skal vises frem for eventuelle købere. Sidder der nogle rengøringsliderlige kommende studerende derude?

Nå, men altså. Sælgers mægler var rigtig kæk da han ringede. Han ville bare lige ønske mig tillykke med mit huskøb. Og eftersom jeg stod i en skobutik i fields, med to 3 årige i overdrive omkring mig og høj musik, så var mit intelligente modspil; awha?

Det kom faktisk også bag på mig, at det gik så nemt og problemfrit. Burde der ikke være flere forhindringer? Er det her ikke mit liv, der er tale om??

Har en hel lang arbejdsdag i morgen til at google nye køkkener, drivhuse, legehuse, bålfade med grillfunktion, tapeter, sofaer, dobbeltsenge og priser på malere der skal fuldspartle og sætte væv op.

Jeg ved godt, jeg svor i vinters, at jeg ville holde 30 års fødselsdag i egen have. Men var der ligesom nogen der troede på det? Personligt droppede jeg helt tanken, da jeg ikke fik det job i Vordingborg. Men det er jo sådan, at man skal passe på med, hvad man ønsker sig. For man får det. På en eller anden måde. Således FIK jeg det barn, jeg så gerne ville have. Men med en helt anden mand, og efter kun 4 mdr.'s kæresteri. Og jeg FIK den fødselsdag i egen have, men i et helt andet hus og med et helt andet job. Skal vi ikke også bare sige, at jeg FÅR min lejlighed solgt i næste uge så? Jo lad os da det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to nårh ja forresten

 1. Katja skriver:

  Hva’… kan man blive smittet lidt af dine evner som “ønske-opfylder”. For i så fald har jeg da et par stykker jeg gerne så gå i opfyldelse. Men du har ret i at det pludselig er gået hurtigt.
  Tillykke med jeres nye status som have ejere. Håber snart at du får solgt din lejlighed

 2. farmer skriver:

  Stort tillykke.
  Så er det frugttræer. Blommer osv.
  jeg skrev lidt som kommentar ovre på min blog, men blommer kan også stå som levende hegn, så fylder de mindre og er ganske dekorative. Klippes som enhver anden hæk.
  Vælg gamle sorter. De er lettere at få bestøvet og ofte sunde.

 3. Lone skriver:

  Kunne du ikke også lige ønske at jeg var en haj til anatomi?
  Til lykke med brikkerne der falder i hak…

 4. Bloggerella skriver:

  Ihh… Hvor er det bare det bare dejligt! 30-års dag i egen have – så må du også hellere huske, at ønske dig noget godt vejr, hvis du ikke synes du har været helt artig nok ;-)Eller alliere dig med et mof af et havetelt…
  Forresten har Karin(?) med den røde sofa en hjemmeside man kan besøge og se et par kjoler?

 5. Søs skriver:

  Vi lejede vores lejlighed ud til udvekslingsstuderende, da vi flyttede. Sød kristen engelsk pige… Intet problem!

 6. Julie skriver:

  Tak for input – jeg sender hermed held i alles retning, men altså – I skal bare selv tro så meget på det, at det materialiserer sig! Farmer – er opal og victoria gamle blommesorter? Det er nogen af dem jeg bedst kan lide.
  Karins hjemmeside er her http://vintagebutterfly.dk/ – ved ikke hvor mange billeder der er, men hun er stadig inde i Ny Adelgade hele maj, og i dag og i morgen holder de lagersalg sammen med La Perla sko – lææææææækre italienske sko! Helt ned til 200 kr! Søs – hvordan fandt i sådan en og har de råd til at betale det, det koster??

 7. Lone skriver:

  Altså – jeg har stadig en ex-kollega der er folketingsmedlem og som gerne vil leje. Kan sige god for ham 😉

 8. Julie skriver:

  Vil han leje for en md af gangen? Og sørge for der er pænt? Den kan godt være lidt møbleret, hvis han gerne vil have det? Lad os lige snakke på msn senere, Lone.

 9. tine skriver:

  Bare det var mig, der skulle flytte =starte på en frisk.
  Er så feed up pga “mand med dårlig fod, sidder i min sofa med en dyne omkring sig , så han ligner en durumrulle”…Fuck, hvor er jeg træt af det. Sorry, det er jo ikke dit problem. Er bare lidt misundelig.

 10. julie skriver:

  Søde Tine, selv hvis du skulle flytte, skulle dürumrullen vel med? Så helt friskt ville det nok ikke blive 🙂

 11. tine skriver:

  Søde Julie…så blir jeg sgu her. Havde lige udeladt det som mindre detalje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.