nat-ammestop – stopper det aldrig?I nat vågnede Klara igen kl 3. Det er åbenbart bare den tid hun gerne vil vågne. Om hun kommer i seng kl 20 eller kl 21 – det gør ingen forskel – hun vågner kl 3. Men hun faldt da hurtigt i søvn igen – skulle bare ligges ordentligt og have dynen puttet om sig. Hun ligger og mosler rundt og ligger på tværs og sparker dynen af. Så vågnede hun igen halv 6, men han fik hende til at sove videre til kl. 7.

Jeg ved ikke, om hun nogensinde kommer til at sove igennem, når hun ikke gør det efter de dage der nu er gået? Det er jo 5 nætter nu – eller er det 6? Måske er jeg for utålmodig? Jeg frygter bare sådan at det aldrig bliver bedre end det er nu. Og nu er da også bedre end for en uge siden… men jeg ville jo gerne bare have hun sov hele natten. Ja, ræk mig en lillefinger og jeg vil have hele armen 🙂

Men i det mindste ved vi nu at hun ikke har brug for mad om natten og at hun nemt kan sove videre. Så det vil nok også gøre mig lidt mere hård om natten, når jeg vender hjem igen.
Hun spiste kun lidt morgenmad – jeg forstår ikke, hvorfor hun ikke er glubbende sulten efter alle de timers søvn? Men så kom jeg hjem halv 9 ca. og så spiste hun en masse bryst.

Kl 12 skal vi være hos malo29 og mathilde og D, til en slags mini-påskefrokost tror jeg, og det glæder vi os til, for vi har faktisk ikke været der alt for længe.
Jeg er stadig ikke helt afklaret omkring hvad jeg vil med den vuggestueplads, men jeg tror at hvis jeg kan udskyde den så gør jeg det. Jeg vil helst have hende hjemme til min orlov slutter og så har stoffer sommerferie, og så kan hun komme ud d. 1.8. eller 1.9. Så er hun også over et år, og det synes jeg passer bedre. Jeg ringer og snakker med pladsanvisningen i morgen!
I morgen er der også atter et cafemøde med juni2003 pigerne og de dejlige unger. Det glæder jeg mig også til, selv om vi ikke bliver mange denne gang. Men så er det jo bare den hårde kerne 🙂 Det ville dog være lidt sjovt, hvis der kom nogen flere med!!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.