Naturen

Jeg egner mig ikke til centralvarme. Jeg vil helst sove for åbne vinduer året rundt. Men det går ikke om vinteren, med de der små mennesker der vil sove i ens seng og helst uden dyne. Nå, men delvist pga det, synes jeg, jeg er meget snottet om vinteren. Eller slimet. Ja, jeg er slimet. Fordi det er for lummert. Men så har jeg de sidste to dage høvlet noget rå ingefær af i en kop, hældt kogende vand over og rørt op med honning, og nu er mit slim væk? Tak natur, for dine vældige helende egenskaber.

Der ud over, planlægger jeg igen i aften at forlade mine børn. I dag står den på twilight mødregruppe og rullende sushi. Nam. Det trænger jeg til, for jeg fik faktisk ikke sushi nok i går, før biografen. Og så tror jeg også, jeg holder pause nogle dage med det.

Dagen i dag bød på medarbejdsudviklingssamtale, som jeg synes forløb helt fint. Men let´s face it – jeg er en nem medarbejder. Jeg er meget tilfreds med mit job, jeg kan godt lide mine kolleger, når der er noget jeg har lyst til at prøve af eller udvikle, så gør vi det, jeg må gerne selv tilrettelægge min arbejdstid rundt om mine praktiske opgaver, deadlines og projekter. Jeg har ikke noget at klage over. Og i en tid med nedskæringer og besparelser – som vi dog også er ramt af – arbejder jeg alligevel et sted, hvor vi taler om udvikling og ikke om afvikling. Vi åbner nyt bibliotek til sommer, sammenlagt med skole og svømmehal. Det synes jeg bliver vældig interessant og måske kan det give nogle helt nye kunder i butikken. Og vi snakker også helt nyt kulturhus oppe i Gilleleje, med museum og biograf og forretninger i samme hus. Det vil jeg da gerne være med til at lave.

Ja, og i går efter mit tandlæge besøg hjemme i det gamle hood på Amager, gik jeg rundt på Holmbladsgade og savnede at bo der. Og så var der udsalg i de to bedste butikker i verden, Gavin og Forvandlingskuglen, og så købte jeg et kæmpe stort tørklæde til mig selv, i mit yndlingsliberty print, for 179 kr.! Og jeg har haft det på hele dagen og folk sagde, jeg så frisk ud! Så det må man sige, det er funden for de penge.

20120110-220415.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Naturen

  1. Clarke skriver:

    Misundelig på det tørklæde. Må vi se det?

  2. emma skriver:

    uh… der bor jeg jo.. skal da ha Liberty mode meddetvuns! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.