Naturens kræfter

Jeg vil gerne anbefale søndag aftens film på tv2. Forces of Nature. Jeg opdagede den selv ved et tilfælde på VHS for mange år siden, og den er faktisk ret sød. Jeg kan godt lide Sandra Bullock og Ben Affleck, der er en masse god musik i den og en del ret sjove og flot klippede scener. Og så elsker jeg slutningen. Som jeg nok ikke bør afsløre før efter vi har set den. Kl. 21. Gør det. Letbenet underholdning når det er bedst.

I går gav naturens kræfter os en uventet kold cykeltur ind til Pumpehuset, men jeg kunne jo også have valgt at tage andet og mere på, end sandaler og en hættetrøje. Altså, jeg havde mere på end det, men som overtøj, ikke. Til gengæld nød vi varmen da vi kom frem og fik en drink, og så gik det første af aftenens tre bands på. The River Phoenix. Udmærket, men lidt for monotont, lidt for støjende og lidt for kedeligt egentlig, til mig.

Band nr. to var aftenens positive overraskelse. Racing Ape. Man husker dem fra det der hit i radioen for nogen år siden, Waterfall hed det. Men det spillede de ikke. Til gengæld spillede de en hel del andre fede numre og havde en energi og en livsglæde der nåede meget langt ud over scenen. Så langt, faktisk, at min medbragte hjemmedreng blev ovenud begejstret og begyndte at fable om at købe cd'en. Altså en rigtig rock cd. Til hip hopperen. Men han havde selvfølgelig også fået en 4-5 øl på det tidspunkt.

Så kom Diefenbach, og jeg belv så skuffet. Deres cd er så fed, virkelig god. Smuk, rocket, dejlig, jeg kan høre den hele tiden. Men live… øv. Ingen energi på scenen. Alt for støjende instrumenter, så man næsten ikke kunne høre sangerne – som ellers er gode. Tror nok det var en kombination af mine alt for høje forventninger og deres endnu begrænsede erfaringer med at synge live? Ved faktisk ikke om deres erfaringer ER begrænsede på det område, men de lavede mest instrumental musik til at starte med, så man kan da godt forestille sig, at der er nogle kanter der endnu ikke er slebet af. Bevægelse på scenen f.eks. Skaber altid lidt mere liv… det var som om de ikke nåede helt ud i salen og vi gik faktisk hjem mens det sidste nummer stadig spillede. Gør jeg ellers bare aldrig. Vil da blive og have mest muligt for pengene… og farvel stemning osv. Men i går ville vi bare hjem.

Mors dag fejrede vi så med, at jeg stod op med Klara kl 07, efter at være kommet hjem kl. 02 ca. Ham den anden havde drukket flest øl, så han var sværest at vække. Hurra for mors dag. Og Klara har været en total stor håndfuld hele dagen. Man glæder sig nærmest til at være på arbejde fra 9 til 17 i morgen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Naturens kræfter

 1. Kirsten skriver:

  Glæd dig til Klara bliver 5. Her har Ida sagt “ja, mor” hele dagen, fordi i dag skal man være sød ved mor.. Jeg frygter lidt, at det hævner sig i morgen.
  Her hjalp til gengæld ingen kære mor, da Eskil vågnede kl. 06 og ville op. Heller ikke selvom jeg var den, der havde sovet mest..
  Husk lige i morgen, når du begiver dig ud i sandaler igen, at vinteren for alvor er kommet retur 🙁
  Kh

 2. Lone skriver:

  Åh hvor er jeg glad for at du har det ligesom mig…jeg var alene med The Kids 2 timer i formiddag hvor farmand var ude og løbe. Og jeg var ved at gå agurk over at de skulle hyle på skift… Hvis jeg så endda kunne finde en årsag. Heldigvis ringede yndlingskusinerne lige og spurgte om de ikke måtte komme og lege med ungerne. jo tak, kunne du ikke tænke dig at blive til på torsdag!?!

 3. Carina skriver:

  Sådan er det altid når man er træt, så tér ungerne sig værst.
  Sjovt for jeg så forces of nature igår, tror ikke jeg havde tændt hvis ikke jeg havde husket du havde nævnt den positivt på et tidligere tidspunkt.
  Ja slutningen er overraskende, men alligevel god.

 4. julie skriver:

  Slutningen er perfekt! Elsker den slutning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.