Nej

Jeg har ikke født. Ikke spor. Ikke engang en lille bitte smule.

Faktisk er min utålmodighed gået helt over igen. Jeg sagde jo, at jeg ikke var til at regne med.

Der skete det, at min gravidveninde Annette fødte sin datter i sidste uge, efter nogle dages heftig indtagen af De Gravides Sex, Drugs and Rock´n´roll – nemlig frisk ananas, tonicvand og helt almindelig urocket sex. Så for hende virkede det. Så blev jeg helt bange for alt det tonic jeg drak, og alt den ananas og alle de planer med stakkels kristoffer. Jeg tænkte, shit, hvad nu, hvis jeg rent faktisk føder!! Og så gad jeg ikke alligevel.

Så nu har jeg bare besluttet at se sådan her ud, resten af mit liv. I hvert fald indtil næste uge.

Jeg har dog en aftale mere med noget zoneterapi, fordi det er virkelig behageligt at nogen rør ved mine fødder. Jeg har ikke rigtig selv kunnet nå dem siden engang i november. Og efter sidste omgang zone havde jeg slet ikke halsbrand i 4 dage. Det er virkelig alle pengene værd. Og så siger damen jo, at det vil få veerne til at virke bedre og kroppen til at være mere moden, når dramaet endelig går i gang. Af sig selv. På babyens rigtige fødselsdag. 

Men jeg tænker også ting som; hvad nu, hvis babyen ikke vil komme ud, før vi har et navn til den? Og vi kan bare ikke beslutte os. Vi kan lide alle de navne vi har på listen. Og Klara begyndte at tude den anden aften, fordi hun VILLE have at den skal hedde Rose. Jeg synes bare, den der R O lyd er for svær at sige pænt på dansk? Det bliver så guturalt. Som om man er ved at kløjs i navnet.

Og så tænker jeg; hvad nu, hvis den alligevel dør? Så kan det hele jo også bare være ligemeget. Hvis nu moderkagen sætter ud og baby sulter ihjel 10 dage over tid, eller hvis nu den her smule hovedpine jeg har haft de sidste par dage er svangerskabsforgiftning og det allerede er for sent. Eller, hvis nogen på hospitalet begår en menneskelig fejl, og giver mig en overdosis morfin og JEG dør. Eller, hvis moderkagen alligevel ligger nede foran og jeg forbløder under fødslen? Eller, hvis babyen alligevel står med numsen nedad i mit bækken, og ingen opdager det, og den sidder fast på vej ud og bliver kvalt? Eller, hvis jeg bliver indlagt og en fuld læge i forvirringen amputerer mit ene ben? Eller, hvad nu, hvis babyen alligevel har en pseudo-tvilling siddende i nakken, selv om jeg spurgte til misdannelses scanningen og damen lo og sagde, at det kunne hun i hvert fald ikke se? Eller hvad nu, hvis himlen falder ned om ørerne på os??

Så I kan nok se, måske er det alligevel bedst at jeg bare ikke føder. Ikke før i næste uge, i hvert fald. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Kommentarer til Nej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.