Netshopping i Magasin

Jeg har altid elsket at shoppe børnetøj på nettet. Eller, i hvert fald siden Klara blev til og vi boede på 4. sal og alt hvad jeg kunne få andre til at slæbe op ad trapperne var en succesoplevelse.

For noget tid siden opdagede jeg at man også kan shoppe Magasins børnetøj på nettet. Det ville jeg ønske jeg kunne have gjort dengang på 4. sal. Især dengang hvor jeg tog metroen derind og købte et puslebord, dagen før sundhedsplejersken kom anden gang. Den første gang hun kom var hun ikke specielt imponeret af vores puslearrangement ude på køkkenbordet. Det synes jeg ellers var et hyggeligt sted, men nej, afsted til Magasin med mig, i metro, og slæbe giga puslebordsæske hjem.

Lige nu har de børnetøj på udsalg og jeg er voldsomt fristet af sådan en Bakito cardigan. Desværre er mine børn for store til de størrelser der er. Men Agnes havde sådan en lille grå en, som baby, og den var så lækker til hende.

bakito strik cardigan børn magasin

Jeg er faktisk ikke helt klart over, om de sælger møbler over deres netbutik nu, men sådan en lille fin en her til 75 kr? Ærgerligt at jeg ikke selv kan passe den. Man kan ikke få for mange grå cardigans. Og jeg har jo kun … 7.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Netshopping i Magasin

  1. Kristina skriver:

    Der var da et stykke niece barn, var der ikke? Sådan et kan sikkert godt passe den!

  2. Sanne skriver:

    Jeg tror ca. jeg har 20.000 cardiganer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.