Njej er forknønet

Min næse er stnoppet med at virke. Dnen er der nissom bnare, men har mistet snin oprindenige funktnion. Dnet er temnig irriterende og njej snover dnårnigt om natten.

Spøg til snide – jeg glemte helt at skrive om en detalje dengang maya og jeg var inde på hovedbib. og høre Marian Keyes. Sidst i showet var der tid til spørgsmål, og så er der en pige inde midt i – jeg så desværre ikke, hvem hun var – som rejser sig op og spørger: "hvor får du insprationen til dine personer fra? Kender du f.eks. sådan en type som hende shopaholic pigen i virkeligheden?"

Dyb tavshed

"the shopaholic girl? i'm not quite sure, what you mean dear?" siger søde irske marian keyes så. "oh, it's not your books ??" går det pludselig i al sin pinlighed op for spørgeren…

Nej det er så ikke. Bøgerne om shopaholicen er skrevet af Sophie Kinsella – og de er også sjove – men de har intet med marian keyes at gøre.

Så prøver frk. pinlig at redde den i land, ved at sige noget om, at alle de der chick lit karakterer jo minder om hinanden og alle sammen gør de samme stupid things – derved får hun jo så fornærmet marian keyes yderligere, da hun jo ikke rigtig mener, at alle hendes personer udlukkende gør dumme ting – og nu er den seneste roman jo også delvist selvbiografisk…

Kæft, hvor pinligt. HVORFOR stiller folk sig op og spørger, hvis de ikke har deres facts i orden? Hvis du er det mindste i tvivl, så ti dog stille! Men måske var hun ikke i tvivl? Men så er hun jo bare gennemført idiot og har slet ikke sat sig ind i genren, og så er det da endnu dummere at rejse sig op og deltage i debatten?? Og vildt synd for marian keyes, for selv om hun får 100 gange mere ros og gode kommentarer, så er det da sådan en pinlighed man husker for eftertiden.

Ellers sker der det, at jeg er blevet anmelder på www.bookworm.dk og allerede har læst min første bog. Den skal anmeldes færdig i dag, så den kan komme på snart. De ærede læsere må meget gerne gå ind på siden og tilmelde sig nyhedsbrevet!

Kæft det er belastende at være på arbejde når man hele tiden skal pudse næse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Njej er forknønet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.