Nok om æggestokke

I dag fik pigerne så en grandfætter. Og så tror jeg vi stopper med babyer for nu.

Jeg har hovedpine og Agnes er et geni. Se lige

20130204-185751.jpg
Jeg synes bare, hun er virkelig dygtig!
I morgen evaluerer vi så mig til MUS samtale og senere Klara til skole-hjem samtale. Jeg tvivler på, nogen vil kalde mig et geni til MUS og mht Klara kan det gå begge veje. Men efter den elevplan de sendte på intranet i sidste uge, er jeg fortrøstningsfuld.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Nok om æggestokke

  1. Kirsten skriver:

    Hende Agnes er da vildt dygtig! Det er I andre garanteret også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.