Nu med illustrator!

Himmel dog, sikke et arbejde. Men se lige, hvor flot det er blevet!

Jeg har jo den her vuggestueveninde, Anna, som er illustrator. Og hun kender så Pia, som også er illustrator. Og jeg kan helt ærligt ikke huske, om det var Anna eller mig, som først sagde det, men enige blev vi i hvert fald om, at Pias ting passer godt til mine ting. Og så skabte Anna kontakten.

Og så skrev jeg en mail til Pia, og Pia kiggede på min blog og mailmailmail og så sendte hun en masse ting, som jeg selv kunne vælge i mellem. Og dem jeg har valgt, kan I så se nu. Jeg synes især den øverste, med damen og barnet er spot on! Den satte jeg min hjemlige grafiker til at bearbejde, og han glemte helt at skrive speciale, i mindst en time, mens han sad og nussede med farvetoner og streger og font og så videre. De små vignetter ude i siden er også rigtig fine og passer godt til både mig og bloggen, synes jeg. Så har man endelig en lidt mere personlig blog.

Jeg synes, Pia er virkelig dygtig, og faktisk har jeg tit lagt mærke til hendes ting i Alt for Damerne, og også på den der bog – Moderskab er Lederskab, og andre steder også. Så det er da meget sjovt, at man nu lige selv blev illustreret af hende. I kan se mere på hendes hjemmeside http://www.piaolsen.com/ 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Kommentarer til Nu med illustrator!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.