Nu meeeeeget mere moden

Sådan er det ja. 32. Man er nok voksen nu!

Ha.

Og så til gaverne! Hurraaaaa – gaverne!

Check fra mor og far – lige hvad jeg ønskede mig! Konverterer den enten til en af de der bæredimser, eller til nogle flade sushi tallerkener fra Royal Cph i det der elements stel. Der var også penge fra min mormor.

Fra stoffer fik jeg et gavekort til 1,5 times massage hos min yndlingsmassør. Gik der en gang om md. som gravid og et par gange om md. lige op til fødslen. Faktisk var jeg der dagen før fødslen, hvor hun sagde, at hun før havde masseret folk i gang. Aner ikke om man virkelig kan det, men fødte det gjorde jeg da. Og halvanden time, mand! Prøv lige at ligge og blive masseret i halvanden time! UDEN baby! Uden andet krav end “prøv lige at slappe af”!! Totalt den mest behøvede gave nogen sinde. Manden er ikke uintelligent, det er tydeligt for enhver.

Klara gav mig en meget besynderlig tegning af et barn der bløder og græder og ved siden af står pædagogen og griner. Håber ikke jeg skal lægge for meget i den?? Men jeg elsker når hun tegner så detaljeret og fortæller en historie om, hvad det er.

Af mine venner fik jeg; Helle Helles nye roman, en rosenbusk, en klematis, en øko neglelak fra HonneyBeeGarden. De forhandler det ude i fields et sted, men man må da kunne finde det på nettet? (skriver jeg fordi en læser spurgte til det i går… man yder vel oplysende service, også selv om man er på barsel).

Min søster har sendt en buket fra Spanien. Altså, buketten er ikke fra Spanien, den kom med interflora. Men hun har gjort det fra Spanien. Hvor hun er. Alt for længe endnu. Det er helt forkert. Hun skal komme hjem og være her. Især er det forkert at hun slet ikke kender Agnes. Jeg mener, hun er så tæt på Klara og de elsker hinanden så meget og så kender hun slet ikke mit andet barn. Endda selv om hun også var med til den fødsel.

Og det var det. Gode gaver. Og så regner jeg også lidt de ting jeg selv har købt for gaver. Bæredimser og lidt andet godt fra nettet. Regner også med at tage et smut på udsalg i morgen eller torsdag. Nogen der vil med? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Nu meeeeeget mere moden

 1. Lone skriver:

  Dejlige gaver, bestemt! Ville også være meget velkomne her 😉

 2. Novra, fine gaver. Tillykke.
  Minder mig om, at der er alt for længe til min egen fødselsdag i februar.
  Men….
  På den anden side, er man efterhånden deroppe i den alder, hvor man jo ikke ligefrem ser frem til sin årlige dag længere.
  Ævs, det er et bittert bittersødt dilemma: endnu et år fyldt kontra fyldt gavesæk!

 3. Jette skriver:

  Hej Julie
  Et forsinket men stort tillykke med din fødselsdag. Som altid er det herligt at læse din blog, og nu er det ekstra spændende da jeg er gravid i uge 9 🙂
  Mange hilsner
  Jette

 4. Line skriver:

  Jamen, så tillykke, da :o)
  Og som vi jo har talt om, så er nogen “rigtig” voksne, men vi to er ikke :o)
  Har ogsaå investeret i en mei tai-tingest, og er super glad for den. Dog er den knap så farvestråelnde som din.. men jeg glæder mig til Mei Tai-ture i Vanløse med vores lækre unger..

 5. julie skriver:

  hahaha Jennie – jo jo, men nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. Og Rødovre centrum har flere fordele. Jeg kan gå derhen med barnevognen, en fin tur langs damhusengen. De har en Magasin og en Bahne, som har flere af de mærker jeg godt kan lide. OG de har noget af byens bedste sushi i Boyds, som man kan nyde bagefter. Desuden er der god plads at komme rundt på med vogn, man må gerne amme alle steder og der er altid nogen der er federe og mindre smart end en selv 🙂
  Jeg savner også indre by shopping, men det bliver først til efteråret, når Agnes ikke skal amme i tide og utide og kan blive hjemme hos sin far det meste af en lørdag. Måske vil du med til den tid?

 6. julie skriver:

  PS faktisk har jeg lige været et smut derude sammen med Klara og kom hjem med både Rützou kjole og armbånd fra Tokyo Jane…og molo til 50% off.

 7. Jennie skriver:

  Av! Lidt for sent ude. Jo, vil rigtig gerne ud at shoppe med en anden pige!!! Har ikke gjort det i fire år nu, og shopping er blevet sådan noget á la speed dating, hvor man har 30 sekunder til at vurdere om man kan får et fremtidigt forhold op at køre med den man står over for.
  Men ærlig talt bliver jeg lidt bange når jeg ser ord som Rødovre Centrum på dni blog. Uark.

 8. millevanille skriver:

  Et forsinket, men også MEGET stort tillykke herfra! 😀
  Nyder jo at læse din blog.
  Hurra, tillykke og alt det andet
  – Mille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.