Ny barsels filosofi

Nå.

Men når man så går hjemme og keder sig, og enten ender som fattiglus eller fedeberg – eller nok mere realistisk – begge dele, fordi maden er så dyr og man skal have så meget af den, så er det jo nødvendigt at tænke lidt nyt. Se anderledes på tingene. Få lidt perspektiv.

Hvordan overlever man bedst? Skal man slå sig i tøjlerne og gøre modstand? Eller skal man bare give efter og begynde at hækle og bage alt det skide brød? Og få det bedste ud af det. Og blive sådan en der ringer hjem til sin far, for at fortælle at ungen har fået en tand mere. Og at hun lo i 3 minutter fordi man vrikkede med en tå.

Jeg synes det sidste. Træk vejret og find noget zen. Bag det brød, grib den dag. Flyd med strømmen. Eller som Bruce Lee så poetisk udtrykte det i sit sidste interview før han døde; be water my friend.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=USlnfTGlhXc&hl=en&fs=1] 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Ny barsels filosofi

 1. Lone skriver:

  Hvis du spørger mig, så synes jeg han er lettere creepy 😉 men hey, manden er jo død, så man skal vel tale pænt om ham. Ok, jeg kan se hvad han mener, men det er måden, min ven, måden!!
  Julie, søde ven, du burde altså bo i Odense og hjælpe mig med at bruge penge 😉

 2. julie skriver:

  Ja. Det kunne jeg sagtens. Men jeg kan også gøre det på afstand. Prøv at mærke efter lige nu. Lige nu fjern-shopper jeg dig. Kan du mærke det? I morgen går du ud og køber det!

 3. Lone skriver:

  det er det mærkeligste jeg nogensinde er blevet udsat for – bortset fra dengang jeg arbejdede på skibsværft og blev initeret hjem for at se en fyrs mundharpesamling (og det er ikke engang noge jeg finder på 😉
  Jo da……….der skal rulle mønter i morgen!

 4. Jennie skriver:

  Jeg har aldrig stiftet nærmere bekendtskab med Bruce før nu, og er det kun mig der mistænker ham for at være dyb uligevægtig?? Selvom det der med “vær vand” egentlig er en udemærket budskab.
  Nu har jeg selv lige regnet mig frem til at du er bibliotekar ved at læse nogle indlæg fra arkiverne, for jeg har ellers lige selv opdaget hvor fantastiske bibliotekerne er, og hvor herligt GRATIS det hele er. Det er i sandlighed en “lifesaver”. Du skal jeg bare lige have konverterede manden til det sammen, for der går ikke mange uger i mellem Amazon.com-pakkerne herhjemme…

 5. julie skriver:

  Ja, Jennie. I princippet er jeg enig med dig. Fabelagtig ting med de biblioer. Jeg har bare ikke råd til at bruge andre end det, hvor jeg selv arbejder, fordi jeg altid glemmer at aflevere til tiden… og ikke gider stå nr. 76 i køen til en god bog. Nu kan du så også selv regne dig frem til, hvilke former for fryns jeg har på min arbejdsplads…

 6. M skriver:

  Han er jo uhyggelig på en hel vidunderlig måde! Be water my friend…nut bag!
  Julie, jeg har altid gjort som dig! Brugt penge eller spist mad (min yndlingskombi: begge dele på een gang!!!). Den eneste måde at komme det til livs er at flytte langt ud i provinsen, hvor der ingen butikker er og maden skal selv komme op af mulden.
  Her er jeg nu – og jeg har tabt 3 kg og kun brugt 150 kroner siden den 1.

 7. julie skriver:

  150 kr??? Spiser I ikke mad, i provinsen? Hvor meget har ham den anden så brugt?

 8. M skriver:

  Okay så…der er røget noget mere på mad, men det er netop ham den anden der har ordnet det. De 150,- er rent forbrug i dur med chokolade, dameblade, H&M t-shirt, stearinlys og frosne bær…
  Men før i tiden kunne jeg da bruge 150,- på ingenting på en dag… Glæder mig til den tid kommer igen!!!

 9. julie skriver:

  HVIS den kommer igen… bor I ellers i hus nu osv? Jeg synes ikke det er meget jeg har hørt om alt det der?

 10. M skriver:

  Jeg skal lige tage en dyb indånding og så kommer der beretning fra det jyske…

 11. Malene Klejs skriver:

  Haha, Anne…dejligt med et par friske grin her på arbejdet. Det er faktisk nemt at “be water”..bare kig ud i haven og bliv skyllet væk.

 12. julie skriver:

  Den vil jeg glæde mig til! Her, på mail, på tlf, på facebook – hvor som helst. Du kan også nedskrive den på en rulle toiletpapir og sende den med posten, ligesom dengang du var i Tyskland?

 13. Anne skriver:

  Mmm, Jeg tror faktisk Bruce Lee havde fat i noget.
  Men det synes jeg virkelig også du har. Jeg er fuld af beundring over hvordan du tilsyneladende fuldstændig ubesværet får hækling og Bruce Lee til at gå op i en form for enhed. Men det kan være at det er sådan jeg langt om længe skal få lært at hækle: Vær garnet, Anne. VÆR garnet…

 14. M skriver:

  Ak ja…det var jo lige efter murens fald og man måtte bruge hvad der var inde for rækkevidde…
  Takket være den moderne teknologi kan jeg nu opgradere mit skriveri til en cyber-toiletpapirsrulle…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.