Ny lampe

Der er sket det, at jeg har fået en ny lampe. Først så jeg den inde i vinduet i Magasin. Og beundrede den. Og helt tilfældigt, så jeg den igen 3 timer efter, da jeg havde købt det nye BoligLiv og der i så en annonce, der sagde at hvis man købte 3 nr. af magasinet, så ville man få lampen med. For 199 kr. Jeg gik alligvel og lurede på at abbonnere på det blad, efter jeg har indset at jeg er for gammel til Woman og har opsagt det. Og lampen i sig selv koster normalt 349,- så det synes jeg da er en reel besparelse.
Og i dag er den så kommet. Min nye pæne lampe.
Norm 06
min lampe
Det sjove er også, at man selv skal samle den. Det var faktisk forbløffende underholdende at samle en lampe. Kunne dog godt gå hen og blive en dyr hobby, hvis man så skulle have en ny lampe hver aften. Og hvor skulle man også hænge dem allesammen?
Nå, men den her, den skal hænge i mit soveværelse. Der vil den passe fint ind, til min dejlige seng
min seng
Det eneste jeg så mangler nu, er et skab til alt vores tøj. Og mit hvidmalede skrivebord, som min far har fundet og ordnet til mig og som de kommer med i starten af maj. Og så kunne jeg enormt godt tænke mig nogle af de her wall stickers fra Domestic, som importeres af Base 212.
væg dekoration
Den ville fungere fint som både kunst og en form for hovedgærde over sengen. Man kan få så mange flotte. Jeg kunne fylde hele lejligheden op med dem, mand! Overalt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Ny lampe

 1. Stine skriver:

  Sikke en fin lampe! Men det tilbud har de ikke længere – var ellers lidt fristet…

 2. Marie skriver:

  Åååh jeg MÅ have sådan noget tapet. Har nu okset rundt i min lejlighed (8000 gange!!) for at finde steder jeg kan hænge sådan noget smart noget op. Kan ikke finde et sted. Stress mand!

 3. Lone skriver:

  He he…jeg elsker også at samle ting, så jeg har fået et øre!!?! Jo jo, en model af et øre i 22 dele,fnis…

 4. Pigen skriver:

  Lækre stickers! Jeg er også helt vild med tapet, så stickers er da en cool mellemløsning. Taark for linket 🙂

 5. Bodil skriver:

  Lampen er flot – er den fra Normann??

 6. Jeg købte Norm69 for et par år siden. Den der ligner en grankogle. PH plastic wannabee. Nå men fuck den var svær at samle. 69 små åndsvage dele, der skulle bukkes og passe sammen. Den røg da lige henover stuegulvet et par gange. Den kan du ønske dig som næste projekt. Så vil du helt sikkert blive tilfredsstillet 🙂 De der wall stickers er bare så pæne. Man kan også få mange fede tapeter med den slags mønstre. Desværre passer de ikke i stilen til vores lavloftede bondehus – men gid de gjorde.

 7. Miss Blues Eyes skriver:

  Iiiih, sikke en fin lampe! Fakkertalt så fin at jeg lige har været inde og bestille selv samme tilbud (og jo, tilbudet gælder stadig!). Nu håber jeg så bare Lækkerkæresten kan lide den… ellers må jeg bare demonstrerer hvem der står for indretningen derhjemme.
  Er også helt vild med de der stickers. Er der nogen der har brugt dem? Er de til at få af igen? Jeg har allerede fundet et par stykker, som vil passe superflot i vores nye lejlighed.

 8. Julie skriver:

  Jeg har ikke brugt præcis de der, men jeg har nogle med Barbapapa, som jeg har sat på Klaras klædeskab. De fungerer ret godt. De er nemme at sætte på, og man kan tage dem af igen og flytte dem. Det eneste er, at hvis man sætter dem på malet tapet, så risikerer man at lidt af malingen følger med, hvis man tager dem af igen. Sagde damen i butikken. Til alle stickers interesserede kan jeg oplyse, at Urban Living, på Frederiksborggade – den der der går fra Nørreport mod Dronning Louises bro, fører en del af sortimentet.

 9. Stine skriver:

  Jeg må lige ind og lure igen. Tak Miss Blue Eyes 🙂

 10. Stine skriver:

  Nu har jeg fundet ud af, hvorfor jeg ikke kunne se tilbuddet. På boliglivs hjemmeside er tilbuddet 6 kopper: http://www.boligliv.dk/index.php?mod=main&top=0&parent=0&id=39, på Egmonts hjemmeside den med lampen (bl.a.): http://www.aboservice.dk/Subscription.aspx?ProductId=30

 11. Stine skriver:

  Jeg spam’er lige, sorry Julie. Men så vidt jeg kan se laves den i hvid (Normanns hjemmeside) men på Egmonts hjemmeside kan man kun vælge mellem gul, blå og grøn…?! Jer der har bestilt den – har I fået den i hvid?

 12. julie skriver:

  Jeg kunne kun vælge hvid. Jeg har aldrig set den i andre farver. Men i 3 forskellige størrelser. Den jeg fik med tilbuddet er small, hvilket er rigeligt, synes jeg.

 13. Stine skriver:

  Tak – jeg tænker lige videre 🙂

 14. anne marie skriver:

  Ja, fed lampe!
  Det er vildt fedt med wall stickers – jeg har købt mine til mig og ungerne hos
  http://www.thewallcompany.dk. Der kan man må de sejeste træer.

 15. lotte skriver:

  god lampe den må ses nærmere på. Prøv og på
  http://www.creakids.dk for wallstickers – det kan være svært at finde gode wallstickers til denge men creakids har dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.