Nye jagtmarker

Da jeg først ventede Klara blev jeg virkelig begejstret over, at opdage en sideeffekt jeg ikke havde set komme. Når man er glad for at shoppe og nyder at finde de bedste ting, til den bedste pris (og med bedste ting mener jeg her de ting, som JEG synes er bedst), så åbner sådan et barn op for et helt nyt shopping-segment.

Nogen finder det stressende at skulle vælge den rette barnevogn, seng, autostol osv. osv. – der er jo en million anskaffelser til første barn. Men jeg syntes, det var pragtfuldt. Og tænk, pludselig var der ingen der løftede et øjenbryn over mit forbrug af kontanter, for barnet SKULLE jo have de der ting. Og tøj – mand, sådan en baby har bare brug for så meget tøj! De skider jo lystigt igennem 3-4 sæt om dagen i perioder, så det er både undertøj, bukser, bluser, overtøj, små bitte futter osv man skal have. Og folk billiger det! De nikker og samtykker og ingen synes man er afsporet! Hell, de fleste kommer endda selv anstigende med ting til det barn. Og når man finder udsalgs-kup synes alle man er sååå genial.

Helt i modsætning til, hvis man finder et udsalgskup til sig selv. Så er der altid en eller anden lyseslukker, der skal stille spørgsmål til, om man nu virkelig også har brug for den. Måske man skulle begynde at skide igennem? Nej, så alligevel ikke…

Nå. Men nu har jeg jo kigget på pusletaske i måneder. Hvor mange, tror I? 4-5 mdr? Ja, det er nok meget rigtigt. Tasker er vigtige. De skal passe til en, og især en pusletaske, for den har man med sig hver eneste dag i mindst et år, og selv når barslen slutter bruger barnet jo ble nogle år endnu. Og man skal på cafe med den taske, og i mødregruppe med den taske, og køre i busser og s-tog og metro, og gå på gaden, op og ned, frem og tilbage i timevis hver eneste dag. Den taske bliver ens liv. Ens bedste ven. Og det er altid når man ikke har indholdet opdateret, at man har en 1.grads lorte-ulykke. Så står man der, og lugter og må låne sig frem eller panik-handle.

Men nu har jeg valgt. Og det blev altså den fra Room Seven, med robotten på. Også selv om jeg ikke kunne finde den på udsalg (jo et sted, takket være læser-link, men det var kun 10 procent, og de blev halvt ædt op af porto). Og efter at have kigget på den så længe på nettet, gik det op for mig, at jeg var nødt til at have den i hånden før køb. For at være sikker.

pusletasken
Så i lørdags forbarmede ham den anden sig over mig, og løsrev sig fra sine søm og sin hammer og sit guld-flise projekt (som PS bliver sindssygt flot! Vi bliver kendt som “dem med guldfliserne”) og kørte mig til Hellerup og butikken Gyngehesten, som er et magisk univers. Bare det at træde ind af døren, er en fornøjelse hver eneste gang. Syntes Klara også… hun var ikke til at få med ud igen. 

Tasken var så helt perfekt herude i virkeligheden. Så den kom med hjem. Og lørdag aften var den så med til middag hos Caro (sammen med Maya og Kat) og alle beundrede den behørigt. Havde jeg lidt brug for, eftersom stoffers mest beundrende kommentar var “den er sørme stor”. Mænd, tss!! Kat og Caro havde babyerne med, eller de er så knap 1,5 år gamle efterhånden, men i vores Klub er de jo babyerne. De var enddog meget begejstrede for min taske. Hjalp venligt med at rive alt fyld-papir i små stykker, og putte det op i og ud af tasken i et væk. Babyer er noget af det allerbedste publikum man kan få. De er altid med på den værste. De kan begejstres over en tom toiletrulle jo.

Yes. Men nu er det så lykkedes mig at skrive et helt indlæg om en pusletaske – og I ved jo egentlig godt, at I skal være glade for det kun blev til det ene.

I dag har jeg mit sidste lægebesøg, så derfor må jeg være i 35. uge (muligvis er jeg 34+2), men jeg troede egentlig at jeg var 33+5 – så hvor den uge der i mellem er blevet af, det aner jeg ikke. Måske var det jule-ugen? Who cares anyway, den baby kommer når den kommer. Og DET skal vi nok opdage, om vi så har talt alle uger med eller ej… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 Kommentarer til Nye jagtmarker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.