Nyt projekt – Enfants Terribles Mag

Eller, det er ikke nyt, for damerne har skrevet siden nytår, men det er nyt for mig. Nu har jeg været en md. i Nye Job, og jeg er holdt op med at falde i søvn på cyklen på vej hjem, og jeg har heller ikke hovedpine af informations overload mere.

Så nu er der plads til et nyt projekt, som jeg har store forventninger til. Jeg er blevet fast book editor, som de kalder det i Jylland, på det fine, skinnende online magasin Enfants Terribles Magazine. Det er de dygtige damer Céline og Søs der har startet det, og som nu tager ekstra hænder ind, for at gøre overtagelsen af verdensherredømmet lidt nemmere.

Jeg vil skrive om både voksen- og børnebøger, illustratorer og læsning og meget andet i den dur. Men det foregår på engelsk, så det bliver kun om ting der er udkommet på engelsk. Hvilket mange af de ting vi læser herhjemme jo også er.

Mit lille præsentationsindlæg er på i dag, og du kan læse det her – New on the shelf. Jeg håber I har lyst til at følge med derovre også, eller på @enfantsterriblesmag på Instagram. Det er et inspirerende og smukt univers, og et lækkert gratis magasin som man kan læse på sin iPad eller computer.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Nyt projekt – Enfants Terribles Mag

  1. Rikke skriver:

    Dét vil jeg glæde mig til at læse! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.