Nyt spil til iPad – Toy Rush

Klara og jeg har hygget os gevaldigt med et nyt spil, der er kommet i dag. Det er til Iphone, iPod og iPad OG android og koster ikke noget. Her er et link til Toy Rush.

Man har de der legetøjsfigurer, som man får ligesom samlekort, og så kan man bruge dem i kamp og som forsvar, på baner. Dét gælder om at lære hvad de forskellige kort er gode til og hvordan man vinder. I starten er det meget nemt, men det bliver hele tiden sværere og lige nu har jeg brugt alle mine kort. Men så samler jeg billetter og kapsler og bytter dem for flere kort.

Både Klara og jeg synes, det er ret sjovt. Man kan connecte med facebook, og oprette hold og spille mod og med sine venner, men det har vi ikke afprøvet endnu.

Her er min lejr
20140515-173044.jpg
Og her ligger vi, bag nedrullede gardiner, og ignorerer solen. Jeg må godt, jeg er syg! Men hun har ingen undskyldning, dovne barn!

20140515-173205.jpg

Og her er der en youtube intro video:

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.