Oh My God!

Ja, men det er bare det jeg lige hurtigt vil sige.

OMG!

Jeg har ikke tid til at blogge, jeg arbejder, går i biografen, og sover. Det er det.

Måske i morgen. Så skal jeg skrive om det.

Se. Den. Film.

Der var flere scener, hvor jeg døde en lille smule af bar begejstring. Er stadig SÅ meget Team Jacob!!!!!!!! (udråbstegn!)

Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke allerede skulle se den igen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Oh My God!

 1. Marianne skriver:

  Årh manner – sådan noget kan du da ik bare sige! Nu er det jo før jeg er nødt til at gå i biografen og se den..

 2. Charlotte skriver:

  Se, det er jo en anmeldelse man kan bruge til noget – den film skal selvfølgelig ses!
  Faldt over disse sko og kom til at tænke på dig: http://www.etsy.com/shop/alcat2021

 3. ulla skriver:

  Glæder mig!!

 4. Smillasmilla skriver:

  OMG…omg omg…O…M…G…. Øv Julie, nu er det hele overstået….syv måneder endnu, så skal vi varme os i mr. Js sovepose 😀 (indtil da skal en anden mr. J vist også varmes godt og grundigt ;-)) Og klart at de dersens converse skal være en del af fangearet 🙂

 5. julia skriver:

  Julie – jeg skal se den i aften!!!!! HURRAAAAAAAA

 6. julie skriver:

  Magnus – vær ikke bekymret. Selv om – som katastrofefilmselsker kan jeg godt se din pointe… der kunne sagtens være et komplot bag. Men jeg kan så berolige dig med, at vi ikke lider imens vi er underlagt det. Mega snedigt komplot!!!
  Julia – YAAAYYYY! Hvis du elsker den, og hvis du har fri i morgen, så har jeg to billetter bestilt til sofarækkerne i Falkoner Bio… bare fordi jeg har fri og MÅSKE får lyst til at se den igen…

 7. julie skriver:

  PS Magnus, fællestrækkene for de kvinder JEG kender, der er faldet for det her komplot er; vi har små børn, vi får ikke nok søvn, vi trænger til passion og vi ville ønske, vores mænd tørstede efter os, ligesom Edward gør efter Bella.

 8. Smillasmilla skriver:

  Åh Julie, hvor er du heldig med i morgen. Gid det var mig…er slet ikke parat til at slippe det…og hvis det er et komplot med hensigt at overtage verdens herredømmet…så….BRING IT ON 🙂

 9. Magnus skriver:

  Jeg HAR ringet efter Dr. Phil og forelagt dette her utrolige forunderlige fænomen som flere kvinde-folk i Danmark åbenbart er underlagt. Det må være en form for voodoo eller lignende. Der må være nogle fællestræk for alle jer. Èn bestemt butik I har været i? En bestemt ting I har spist eller rørt ved? Hvad er det med jer? Det kom selvfølgelig samtidig med influenzaen? Måske er der større krafter på spil end det som umiddelbart lige kan ses? Der er måske nogen som vil menneskeheden til livs og som starter med denne her “lille” ting, præcis som i alle katastrofefilmene hvor den lille meteor ALTID rammer Jorden først, så alle kan se, hvor alvorligt det store brag bliver!
  Jeg er bekymret!

 10. Céline skriver:

  Kan kun give Smillasmilla ret – BRING IT ON!!
  Jeg ofre mig gerne 😉

 11. Anna skriver:

  Endelig, endelig, endelig en anden der også backer Team Jacob (!!!) 🙂 – og som også allerede har set filmen flere gange 😉
  Thumbs up fra en dedikeret med-fan!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.