Omflytning

Vi bruger vinterferien på at flytte om. Yay, enhvers drøm.

Nej, men seriøst – det bliver godt. Vi har jo kun tre værelser, og vi vil gerne blive boende her nogle år endnu. Så nu flytter vi rundt så det kommer til at virke som om, der er mere plads.

Pigerne får den nuværende stue som værelse, fordi det er det største rum og det har dør ud til køkkenet og kan deles på midten med en køjeseng. Så kan de få lidt deres eget.

Vi får soveværelse i Klaras nuværende værelse, fordi det er det mindste rum, og det har dør ud til køkkenet og ligger lige ved siden af pigernes nye værelse.

Og i det nuværende soveværelse laver vi den nye stue. Fordi det er det første rum, fra entreen når man kommer ind. Fordi der er udgang til altanen, så vi kan bruge den om aftenen fremover. Fordi det er det rum med det allerbedste lys om eftermiddagen og aftenen.

Det er kun søndag, dvs. ferien er jo ikke rigtig startet endnu, og vi har allerede nået følgende: tømt Klaras værelse (OMG det så ud som om det ville tage 3 år, men stoffer klarede det fredag formiddag!). Skilt vores dobbeltseng ad, flyttet den ind i det nye soveværelse og samlet den igen (uden at blive skilt). Skilt ikea klædeskab ad, flyttet det ind i nyt soveværelse og samlet det igen og fyldt det med tøj igen (på en mere ordentlig måde). Tømt gammelt soveværelse/ny stue og rykket gammelt arve-skab hen på ny plads og fyldt det igen med bøger, på en bedre måde.

I morgen holder vi lidt en pause, fordi jeg skal til behandling i min nye sekt om formiddagen og bagefter kører vi Klara ned til hendes kusine, hvor Klara holder ferie til onsdag. Vi andre kører dog hjem igen efter frokost, så det er min klare intention at mandag eftermiddag skal der sorteres og kasseres i alle de ting der er tømt ud fra gammelt soveværelse/ny stue, og bagefter skal hele gulvet vaskes grundigt. 

Og så kan vi gå i gang med at fylde ny stue op.

Tirsdag holder vi lidt pause igen, fordi Agnes skal i vuggestue og jeg skal ud og shoppe med min twilight-mødregruppe og i biffen og se Avatar. Glæder jeg mig pænt meget til. Om aftenen skal stoffer i bio og se den der med wolfman del toro. Er jeg lidt misundelig over.

Onsdag fylder vi mere stue op og får Klara hjem igen.

Og så skulle vi gerne bruge torsdag og fredag på at få helt styr på pigernes værelse. Fordi lørdag kommer familien og overnatter og søndag kommer der mere familie og så fylder Agnes gudhjælpemig to år. TO år. Hvad skete der lige dér? Jeg kom til at blinke og BAM nu synger hun Se den lille kattekilling udenad.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

16 Responses to Omflytning

 1. Irene skriver:

  Det lyder vidunderligt! Hvis Agnes bliver 2 år, betyder det at Alfred bliver 1 år – jeg forstår det simpelthen ikke!
  Knus
  Hils!

 2. Julieumulie skriver:

  Åhh det er da så dejligt at flytte om. I lååårw it og skal selvsamme! Så føler man jo at man har fået en helt ny lejlighed!!

 3. Morfar skriver:

  Alle burde flytte om en gang om året.

 4. ulla skriver:

  Lyder som om der er styr på tingene.
  God fornøjelse, bliver fedt når alt er kommet på plads og der er ryddet ud i ens ting. Tror jeg man skal gøre med jævne mellemrum (prøver lige at overbevise mig selv, samleren, at det faktisk er en god idé..)

 5. Suzy skriver:

  Det lyder som en fremragende ferie.. åh jeg elsker at flytte om!

 6. Sarah skriver:

  Det bliver helt vildt godt med det nye, Julie, er jeg sikker på!
  Og hvor er I heldige at have ferie. 🙂
  Knus

 7. Lis skriver:

  det lyder som en hektisk & hyggelig ferie.
  Go fødselsdag til lille store Agnes:)

 8. Anette skriver:

  ENIG – alle burde flytte rundt en gang om året…

 9. MasSøren skriver:

  Kære Kult-medlem. Jeg har haft Iben på briksen og hun blev…hmmm….overrasket…vi må se om vi har en ny konvertit 😀

 10. Katrine skriver:

  Åhåhå! Vi skal flytte omlidt og alle vores ting har stået i opmagasinering de sidste 3 mdr. Så du kan NOK tro, at jeg ser frem til at indrette nyt hjem – hele TO nye værelser! 😉 Nåja, og køkken og bad OG entré!
  *Weeeee*

 11. Sanne skriver:

  Hvad hvor blev de år lige af! Jeg synes da heller ikke jeg har læst din blog SÅ længe. Nå-men, det go’e ved det er at VI bli’r ikke ældre, det er kun vores børn der vokser. Jeg vil ønske jer rigtig go’ arbejdslyst,

 12. Iben skriver:

  @MasSøren (og Julie selvfølgelig) – altså, jeg læser jo med, så pas på hvad du siger – eller skriver;-) Jeg havde faktisk overvejet at skrive en kommentar om min oplevelse, men så blev det til en meget lang beretning om hele oplevelsen, og det synes jeg egentlig ikke der var plads til her. Alt det der med ikke at have sko på, og de organiske former der ligesom kommer en i møde, når man går ind ad døren er jo ret langt fra at træde ind i Rigsrevisionen, hvor jeg arbejder. Men ikke dårligt anderledes, bare anderledes. Blev nu mest skræmt af plakaterne, der reklamerede for fastekursus – det er ikke ligefrem noget jeg gør i og jeg tror heller ikke på, at det skulle være særligt godt for nogen at være enormt sulten – i hvert fald, ville det næppe være godt for nogen i min nærhed, hvis jeg skulle være sulten alt for længe. Nå, men hvorom alting er, så var det faktisk rigtig dejligt – selv om jeg har lidt blå mærker på inderlårene. Og jeg synes også det har hjulpet på min lænd (som har gjort ondt konstant i et års tid – det havde jeg bare glemt indtil der blev trykket lidt på den), så jeg tror gerne jeg vil prøve det igen… (og mere begejstring får du altså meget svært ved at opnå fra en vestjysk revisor;-)).

 13. Moster Tulle skriver:

  Håber resultatet bliver super 🙂

 14. julie skriver:

  Iben – okay, for en vestjydsk revisor tror jeg faktisk det er ret store ord! Og ja, det kan godt være grænseoverskridende at prøve noget helt nyt og fremmed. Men det er sundt! Det tror jeg på. Sundt at flytte sine grænser. Og få ordnet sin lænd.

 15. iben skriver:

  @MasSøren – Det har du jo allerede gjort:-) Det er helt ok.

 16. MasSøren skriver:

  @Iben er det ok hvis jeg sætter din kommentar på min hjemmeside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.