Omsiggribende

Nå, men jeg ved ikke med dig, men jeg synes ikke der er timer nok i døgnet, og da SLET ikke timer nok i weekenderne!? Og jeg har endda fri i morgen…
Jeg har så mange ting på to do listen for tiden. Ting jeg gerne vil lave, endog glæder mig til, men jeg er hele tiden nødt til at vælge.

Der er vildt mange bøger i min læsebunke, og jeg er i gang med tre af dem – men der vandt Fay Weldons Kongen længe leve, som er nr. 2 i hendes Kærlighed og arv trilogi. De er simpelthen så velskrevne og underholdende.
Det er jo også efterår, så jeg er i et vældigt Jane Austen humør. Sidder og ser Fornuft og Følelse, mens jeg skriver. BBC miniserien. Ikke hollywoodfilmen.

I huset er der meget jeg vil have gjort. Jeg gik i gang med at male vindueskarmene hvide, og den store i stuen er færdig og vildt fin, men jeg mangler soveværelset og børneværelset.
Jeg har fået fire store plastikkasser af Kristoffer – så romantiske gaver giver vi nemlig – og nu kan jeg endelig komme i gang med at sortere og smide ud og gemme væk i kælderen. Startede i dag med at finde flyverdragter og frakker str. 5-6 år frem dernede. Er altså praktisk med to børn af samme køn. Og jeg har ryddet op og smidt ud i rodeskabet i entréen og i alle skokasserne.
Vi er klar til snestorm! Jeg har også fået pakket haven sammen, gemt ting væk osv.

Jeg har en del indlæg jeg skal have skrevet. Spændende nye ting jeg er stødt på. Anmeldelser. Men jeg ved ikke om jeg når det i morgen, for der skal jeg også med Klara til tandlæge og ind og besøge min søster. Og de timer jeg har om formiddagen – de skal jo så prioriteres! Skal jeg sortere kælder eller male karme eller læse eller skrive eller sy eller?

Jeg vil også gerne løbe. Jeg har købt løbebukser. Men i mellemtiden er mine løbesko sporløst forsvundet?! Og jeg vil have lavet den perfekte løbemusikliste på min Tlf.
Input til den modtages gerne!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Omsiggribende

 1. Konen skriver:

  Jeg kommer igennem med Mumford and sons. Når jeg løber, altså. Alt det andet har jeg ikke et svar på.

 2. Sanne skriver:

  Det lyder som en okker-gokker løsning. Hvis du rydder op, så finder du måske løbeskoene, og så kan du løbe bagefter. 😉

  • thejulesrules skriver:

   Nu har jeg ryddet op og sorteret og de skide sko er VÆK! Universet synes jeg skal have nyere og smartere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.