Op til overfladen

Pfuii, så melder det gamle skrog sig ind i samfundet igen. ER da utroligt at det skal tage så lang tid at fordøje sådan en smule whisky?? Og gin. Ikke i kombination, altså. Eller, det er det jo nu, nede i maven. Århh, glem det.

Var til årets sjoveste fest i lørdags. Sjov, i den forstand, at selv om der på et tidspunkt var optræk til det obligatoriske "julie og kristoffer til samme fest" skænderi, så verfede vi det af banen og besluttede bare at være søde ved hinanden, og nu er vi så i fællesskab sure på hende som helt bevidst (okay, delvist bevidst/delvist fuldt) prøvede på at så lus i skindpelsen. Hun er en af de sidste mennesker i verden der ikke kender den her blog, så jeg kan godt skrive det. Tror jeg. Medmindre hun sidder og googler på marc jacobs sko… nå, men hul i det. Det var også hende som var 30 min. ude på toilettet sammen med en fyr hun havde mødt aftenen før, og slæbt med til den her fest fordi han sagde, han gerne ville nappe hende. Charmerende. Men ikke lige så charmerende som den tatoo han havde på sin underarm; store gotiske bogstaver der sagde; adlyd! Yessir, feeeed tatovering! Og nu ved alle så hvem han er, hvis de læser det her. Åh, dette er dagen, hvor jeg burde have en anonym blog.

Har også vældig mange flere gode historier, så Maya – skal du med ud og træne i morgen?? Arj, den her kan plenum også godt få fornøjelsen af; der var en fyr, som mente at stoffer havde siddet og gloet på hans kæreste hele aftenen, og som så ville tæve stoffer, lige inden de gik hjem! 🙂 Det synes jeg var sjovt, for den samme fyr havde selv siddet og smilet til mig, på en måde så jeg tænkte a) er han ved at få et epileptisk anfald??? b) gad vide om han ved, han har det der persille sidende mellem tænderne??? c) mon han selv kan huske, hvad han hedder? og belive you me, kære læsere, vi ved godt at jeg ville have lagt mærke til det, hvis den gode stof havde siddet og gloet på andre end mig. Det havde han slet ikke tid til, så søde som vi var ved hinanden den aften! Men det var den slags festlige indslag der gjorde at det føltes som en helt rigtig fest, ligesom dem man gik til i sine unge dage, før man blev nogens mor og alt det gøgl. Og så fik jeg at vide, at jeg har pæne læber, smukke øjne og var meget køn. Kan det blive en bedre fest? Tror jeg nok ikke.

Og søndagen, hvor vi sov til kl 13 og fik macD mad og cola og så film og først hentede Klara så det passede med at hun kom hjem og sov lur og vi derved havde fri til kl 16.30 – jamen, det var jo perfekt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Op til overfladen

 1. maya skriver:

  OKay, work out i morgen. Klokken 10?

 2. Julie skriver:

  HA, jeg vidste det ku´ lokke dig majsa! Vi ses dér!

 3. Sarah skriver:

  Du så også skidegodt ud i lørdags, Julie!
  Tak for god anmeldelse. Nu håber jeg bare ikke, at de gode sladderhistorier er om mig. I hvert fald ikke hvis det er på den onde måde. Men så fuld var jeg da ikke. Vel?

 4. Julie skriver:

  Trust me, sarah, de er ikke om dig 🙂 Du må få dem næste gang vi ses!

 5. Sarah skriver:

  Uha, det lyder meget spændende. Ses vi snart? ;D

 6. tine skriver:

  lyder som en dejlig weekend. jeg er én af der typer, som bare ikke orker fester sammen med min bedre halvdel.Han er altid festens midtpunkt og alle (pånær mig) synes han er ihhh så sjov. Hvilket kan skyldes at han er altid bliver fuld inden klokken er 21.00, hvilket jeg synes er ret ufedt. Og så sidder jeg der og hidser mig op istedet for at drikke hjernen ud som alle de andre.
  Sidste år til julefrokost med hans firma burde jeg været gået, da han stod op hoppede til en eller anden hip hop-sang sammen med en kollga og hans yndige kone. Men jeg ville sgu have ham med hjem så jeg blve pænt siddende og hørte om på siddemandens fuldemandssnak..godt at han siden har fået nyt arbejde. Håber ikke de holder julefrokoster…….

 7. Strange Days skriver:

  Hep-Heeey,
  Dén lørdag havde du fanderme fortjent – med McD og hele svineriet!
  Knus :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.